x


  • EUR
    4.7800
    USD
    4.4131
string(16) "instant-articles"

Cum arată și cu ce se ocupă soția viitorului Premier

Despre soția lui Ludovic Orban s-a vorbit foarte puțin.

Author: Mihai Voican | Sursa: FANATIK | Publicat: 13.10.2019, 8:51

Liberalul Ludovic Orban ar putea fi numit în funcția de premier al României, după ce Guvernul condus de Viorica Dăncilă a căzut prin moțiune de cenzură. Dacă despre politician se poate spune că are o carieră politică de mai bine de 20 de ani, nu același lucru este valabil și pentru soția sa. Mihaela Orban, consoarta liberalului, are o carieră total opusă

 

Ludovic Orban a confirmat faptul că el este candidatul propus de PNL pentru a ocupa funcția de premier după ce moțiunea de cenzură votată ieri, 10 octombrie, a trecut. Politicianul a spus că are planuri mari legat de viitorul Guvern. Ludovic Orban a declarat că are câteva idei pentru fiecare minister în parte. „Cred că România are nevoie de seriozitate, competență, onestitate, corectitudine, de programe si de proiecte raționale care să servească interesul cetățeanului”, a spus Orban după ce moțiunea de cenzură a primit 238 de voturi „pentru”.

 

Dacă despre liberal se pot spune multe lucruri printre care și faptul că și-a exersat talentul de cântăreț, despre soția sa nu se cunosc multe informații. Mihaela Orban a fost de-a lungul timpului o prezență discretă fiind văzută rar alături de soțul ei. Consoarta politicianului este psiholog, psihopedagog și directoarea unui grădinițe private din Capitală. De asemenea, Mihaela Orban este consilier la o fundație unde se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din țara noastră.

 

Articolul integral pe FANATIK