AcasăMoney&PeopleDin pacient, soția lui Romică Țociu a devenit terapeut!

Din pacient, soția lui Romică Țociu a devenit terapeut!

Supraviețuitoare a cancerului de sân, Nicoleta, soția lui Romică Țociu, și-a pus în slujba bolnavilor experiența sa, dar și cunoștințele dobândite ca vindecător holistic.

Diangnosticat în urmă cu patru ani cu cancer la sân, după o perioadă infernală a reușit să învingă cumplita boală. Înarmându-se cu putere și cunoștințe, studiind metodele holistice (acupunctura, replexoterapia, fitoterapia), Nicoleta Țociu și-a restabilit sănătatea. A suportat o intervenție chirurgicală, dar nu masectomie totală, așa cum au recomandat inițial medicii. Fascinată de acestă minune, acum Nicoleta sare în ajutorul altor bolnavi ca terapeut, ajutându-I să elimine blocajele și energiile negative.

  “În martie 2016 am aflat ca am un nodul la unul dintre sâni. Inițial, medicii mi-au zis ca trebuie să îmi fac o operație grea! A fost o senzatie ciudată cand am realizat ca trebuie să mi se taie pieptul, dar dacă aceea era șansa mea de a ma salva, am spus ca accept! Au urmat ședinte de chimioterapie și radioterapie și, pe urmă, am facut intervenția chirurgicală. Din fericire chisturile pe care le aveam au stagnat la tratament și mi s-a facut doar o extirpare parțială, așa că am rămas cu bustul meu! A fost dificil, însă, va spun cu mâna pe inima, nu mi-a fost frică!”, a povestit Nicoleta despre experiența sa ce a determinat-o să se reprofileze.

Cea care îi este soție artistului de aproape 30 de ani (împreună au doi copii), Nicoleta (57 ani) a lăsat munca la propriul restaurant și s-a angajat, inițial benevol, la un centru de profil ca terapeut acces bars (masaj al celor 32 de puncte specifice, care se găsesc în zona capului ce conduce la îmbunătăţirea considerabilă a tuturor aspectelor vieţii)

Romică şi Nicoleta au împreună doi copii, Cătălin șio Daria.

Ultimele Articole