E bine de știut! Clienţii Electrica Furnizare îşi pot schimba contractele doar cu actul de identitate

În plin război al controverselor legate de liberalizarea pieței de energie, Electrica Furnizare face o mutare inteligentă în zona de eficientizare a relației cu clienții.

 

Se redeschid ȘCOLILE! Klaus Iohannis a spus zonele în care elevii se vor întoarce în bănci

 

 

Pentru modificarea contractelor existente, compania renunță la procedurile birocratice clasice și anunță că va procesa cererile în timp real, doar pe baza actului de identitate.

În acest fel, clienții Electrica scapă de grija dosarului complicat, a documentelor care atestă proprietatea asupra locuinței, avizului tehnic și a certificatului de racordare și își pot concentra atenția asupra celei mai bune opțiuni din oferta companiei.

 

Minciuna Guvernului Cîţu va fi demascată. Un senator a spus ce vrea să facă PSD-ul

 

 

Simplificarea procedurii de modificare a contractului face parte din strategia Electrica de eliminare a timpului de așteptare și de reducere a riscurilor generate de pandemia de Coronavirus.

Concret, clienții care vor să aleagă o anumită oferta din portofoliul Electrica Furnizare o pot face online, pe siteul www.electricafurnizare.ro sau  la oricare dintre ghișeele companiei. Cererea de modificare poate fi descărcată de pe site și completată acasă, iar depunerea acesteia se poate face online fizic.

Pentru consumatorii care se transferă de la altă companie și nu figurează încă în baza de date, Electrica Furnizare a optimizat procedura de înscriere și oferă asistență pe toată durata procesului.

Datele și informațiile solicitate clienților sunt esențiale pentru îmbunătățirea permanentă ofertei comerciale, dar și pentru diversificarea serviciilor din portofoliul companiei.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed