AcasăGeneralFast and Fixed, cele două cuvinte care te vor face să zâmbești...

Fast and Fixed, cele două cuvinte care te vor face să zâmbești din nou – la propriu și la figurat!

Dacă dantura ta suferă unele modificări estetice vizibile, cea mai bună soluție la care poți apela pentru a remedia situația este consultul stomatologic imediat. Lipsa dinților nu afectează doar din punct de vedere fizic, ci și emoțional, perturbând echilibrul interior și deteriorând relațiile cu cei din jur. Statisticile efectuate în rândul pacienților cu probleme dentare demonstrează clar că viața socială a acestora este zdruncinată din cauza golurilor inestetice rămase în urma dinților căzuți.

Vestea bună este că poți remedia situația prin tratamentele cu implanturi dentare clasice sau de ultimă generație. În prezent, poți avea o dantură nouă, cu aspect 100% natural, în numai 24 de ore! Cât ai spune Fast and Fixed, viața ta se poate schimba la 180 de grade!

O dantură impecabilă este visul oricărei persoane. Un zâmbet cuceritor pare să aducă mult mai rapid succesul, fiind ca o rampă în evoluția pe plan social sau profesional. Probabil ai remarcat deseori efectul magic pe care îl poate avea surâsul în cadrul unui interviu sau întâlniri de afaceri. Atmosfera se destinde dintr-o dată și discuțiile pornesc pe un făgaș mai relaxat. Nu-i așa că ar fi păcat să nu profiți de această cheie pentru a-ți atinge obiectivele?

Când să apelezi la sistemul inovativ Fast and Fixed?

Dezvoltat de liderul mondial în soluții de înlocuire imediată a danturii, cu experiență de peste 40 de ani în acest domeniu, acest sistem de implanturi moderne îți este destinat dacă te afli în una din următoarele situații:

  • Ești pe cale să îți pierzi dinții naturali;
  • Nu mai ai niciun dinte;
  • Ești purtător de proteză mobilă;
  • Suferi de boala parodontală;
  • Vrei o dantură nouă în cel mai scurt timp.

Prin ce se distinge acest sistem de restul tratamentelor?

  • Număr redus de dispozitive inserate

Sistemul Fast and Fixed utilizează un număr mai mic de implanturi dentare. Astfel, spre deosebire de soluția clasică care folosește 8 – 10 implanturi pe fiecare arcadă, acest tratament apelează la 4 implanturi pentru mandibulă și 6 pentru maxilar.

  • Nu mai este necesară adiția de os sau sinus lifting

Tehnica abordată permite folosirea eficientă a osului dur de pe arcada dentară a pacientului, fără a mai fi nevoie de adiția de os. Zonele anatomice cu nervi sunt evitate, iar zonele învecinate sensibile, precum sinusul maxilar, nu sunt afectate.

  • Procedură minim invazivă

Datorită elementelor inovatoare folosite, sistemul Fast and Fixed utilizează un număr mai mic de incizii, spre deosebire de varianta clasică. Designul diferit, modul de inserare și dimensiunile mult mai lungi ale dispozitivelor asigură cea mai bună stabilitate.

  • Dinti ficși în 24 de ore

Dacă în cazul unui implant clasic, adăugarea coroanei este posibilă după perioada de osteointegrare de 3 până la 6 luni, cu acest sistem revoluționar coroana provizorie este atașată imediat după inserarea implanturilor. Astfel, te vei bucura de un zâmbet nou la doar câteva ore de la intervenție.

Te-ai săturat de consecințele nefericite ale lipsei dinților sau vrei să scapi de proteza mobilă care îți dă de furcă? Tratamentul Fast and Fixed este soluția perfectă! Fizionomia feței va fi întinerită cu cel puțin 5 ani, iar viața socială va redeveni foarte activă. Te vei putea delecta din nou cu alimentele preferate și îți vei recăpăta încrederea de sine.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.