Let’s talk money: cat costa dotarea unei bucatarii profesionale cu masini de gatit?

0
6

Masinile de gatit, asa cum le spune si numele, sunt echipamente HoReCa performante, nelipsite din bucatariile profesionale, care ii ajuta pe chefi sa prepare mult mai rapid si mai eficient felurile de mancare comandate de catre clienti. Desi investitia intr-un astfel de produs nu este una neglijabila, ea este cu siguranta una rentabila, avand in vedere productivitatea sa, fiabilitatea si durata indelungata de viata.

Totusi, intr-o perioada atat de dificila pentru industria ospitalitatii, este de inteles faptul ca, in calitate de patron sau administrator al unui restaurant sau al unui alt tip de local, doriti sa va protejati bugetul si sa faceti exclusiv investitii inteligente.

Tocmai din acest motiv, in continuare, va prezentam oferta Fresco Expert, furnizor care sustine inca din anul 1992 geniul in bucatarii profesionale din Romania. Aici, puteti gasi masini de gatit seriile 600, 650, 700 si 900, cu doua, patru sau sase arzatoare, de la branduri recunoscute precum suedezii de la Electrolux Professional sau platforma germana Virtus Group GmbH.

Aceste echipamente au o structura solida din inox, fiind dotate cu tehnologii care scurteaza semnificativ timpul de preparare. Astfel, nu numai ca veti realiza feluri de mancare mult mai gustoase pentru clientii localului dumneavoastra, ci le veti si servi mai repede, spre satisfactia acestora.

Aceste masini de gatit pentru bucatarii profesionale sunt fie pe gaz, fie electrice, cu suport tip cuptor, suport deschis sau de banc. Ele sunt dotate cu termostat de siguranta si flacara pilot sau arzatoare, plite electrice, vitroceramica sau inductie. Pe langa prepararea rapida, respectivele echipamente asigura o mare versatilitate in utilizare, ceea ce inseamna ca pot inlocui cu succes numeroase alte produse de care ar fi nevoie in unitatea de alimentatie publica pe care o detineti sau gestionati.

In continuare, fara alte introduceri, va prezentam cateva dintre echipamentele din aceasta categorie, pe care magazinul sus-numit vi le furnizeaza pentru bucatarii profesionale:

 

Masina de gatit de banc – pret 2.285 de lei in regim outlet (redus de la 3.267 de lei)

Numar arzatoare: 2 (putere 5,5 kW si 3,7 kW) / Linia: 700 / Dimensiuni: 40x73x25 de centimetri / Greutate: 40 de kilograme / Dotari: constructie inox, flacara pilot pentru aprinderea automata a arzatorului principal, arzatoare din fonta;

bucatarii profesionale

 

Masina de gatit cu cuptor pe gaz si gratar electric – pret 6.467 de lei

Numar arzatoare: 4 (putere 14,7 kW) / Putere cuptor pe gaz: 2,5 kW / Putere gratar electric: 1,3 kW / Linia: 600 / Dimensiuni: 60x60x85 de centimetri Dimensiuni cuptor: 44,5x35x32 de centimetri / Greutate: 62 de kilograme;

 

Masina de gatit cu plita unica si cuptor static pe gaz – pret 14.498 de lei

Numar arzatoare: 2 (putere 7,5 kW si 5,5 kW) / Putere plita unica: 12 kW / Putere cuptor: 8 kW / Linia: 900 / Dimensiuni: 120x90x87 de centimetri / Greutate: 271 de kilograme / Capacitate cuptor: GN 2/1 / Dotari: dulap inchis.

 Aceste echipamente pentru bucatarii profesionale vin insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Contra cost, se pot achizitiona garantiile Performance Care (+386 de lei) si Premium Care (+693 de lei).