Lovitura primită în instanță de Loredana Chivu! Diva nu își va primi cadourile înapoi de la fostul logodnic. I-a luat Lamborghini-ul, Rolls Royce-ul, chiar și frigiderul și canapelele

Loredana Chivu, cea care poza în urmă cu ceva vreme la volanul unor luxoase automobile precum Lamborghini Urus ori Rolls Royce Wraith, a rămas fără acesta la despărțirea de logodnicul său.

Fosta asistentă de televiziune a încercat în instanță să-și salveze anumite bunuri, ridicate cu executorul judecătoresc de la domiciliul său trecut pe cartea de identitate, o comunună din Dâmbovița dar și din locuința sa din Pipera. Fostul său a demonstrate instanței că are acoperire pentru tot ce i-a cumpărat blondinei, inclusiv o parte din haine, televizoarele, canapelele, o band de alergat și un frigider.

Lovitura primită în instanță de Loredana Chivu! Aflată în conflict cu cel de care s-a despărțit înainte nuntă, acesta a cerut autorităților să pună sechestru asigurator pe bunuri mobile și imobile, lăsând-o pe diva internetului ”fără imagine”, opulența cu care scălda. Joi, Loredana Chivu s-a prezentat în fața instanței cerând să i se dea o parte din respectivele lucruri înapoi, însă decizia magistraților nu a fost de partea sa și este una definitivă.

Lovitura primită în instanță de Loredana Chivu! ”M-am trezit cu oamenii în casă, spunându-mi că trebuie să-mi ia mai multe obiecte din casă. Nu mai multe, cam toate. Trei canapele, două paturi, patru televizoare, un frigider, asta pentru suma, zic ei, de 690 de milioane, bani vechi. S-au mai ridicat bunuri, de la mama de acasă, două televizoare, niște geci de blană, niște ursuleți. Sunt sătulă de omul ăsta. M-am săturat să trăiesc în teroare doar pentru răzbunare.O să vedei că o să câștig acest proces”, spunea Loredana Chivu care era convinsă că va avea câștig de cauză.

Lovitura primită în instanță de Loredana Chivu! ”Sumele de bani și bunurile puse sub sechestru vor fi donate toate în scopuri caritabile, am indicat deja asta în dosarele de pe rolul instanțelor de judecată”, a fost reacția lui Dani Leș , cel căruia diva a fost obligată de instanță si plătească și 5000 lei, cheltuieli de judecată.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed