AcasăMoney&PeopleMarian Ionescu investiție record! A dat 20.000 euro pe cea mai scumpă...

Marian Ionescu investiție record! A dat 20.000 euro pe cea mai scumpă chitară aflată în România

Unul din dezideratele formației Direcția 5 este acela să rămână o trupă cu valoare și efect în concerte. Până să atingă planul propus, un lucru este sigur, formația are pe scenă o avere, zeci de mii de euro, bani băgați în propriile instrumente muzicale și echipament tehnic de ultimă generație.

Ultima investiție, o chitară al cărei preț este de circa 20.000 euro (cea mai scumpă chitară electrică aflată la un muzician român) a intrat deja ”inventarul” lui Nicu Damalan, chitaristul grupului Direcția 5. Este un nstrument comandat la o presigioasă firmă americană pe care Marian Ionescu îl consideră potrivit și indispensabil viitorelor evenimente de înaltă calitate. ”Este o chitară ce sună precum muzica îngerilor.Considerăm că nu are preț și chiar e ceea ce ne trebuia. Scoate sunete care-ți încălzesc sufletul și energie cât o mașină de curse. Un sound unic se obține cu originalitate, pricepere dar și cu cheltuială”, ne spune șeful rockerilor despre investiția care completează colecția trupei de peste 20 de chitare acustice, electrice și chitare bass, ”muzeu mobil ” de instrumente aflat la dispoziția trupților oriunde concertează.

Majoritatea artistilor din muzica românească fac investiții în special în achiziționarea de haine, noi softuri muzicale și microfoane personalizare. Dar sunt câteva formații care își respectă numele și soundul, cu investiții de zeci de  mii de euro în propria tehnică . Clasamentt în funtea căruia se află Direcția 5, Proconsul și Holograf, acționari la rândul lor la o importantă firmă de scenotehnică.Firmă aflată în spatele multor evenimente concertistice grandioase.

Ultimele Articole