Paris Hilton nu vine la festivalul de la Craiova! Olguța Vasilescu: „Nu au fost acceptate condițiile”

Paris Hilton nu vine la Craiova. Artista din SUA nu va mai urca pe scena de la festivalul IntenCity, a declarat, pentru Euronews, edilul orașului, Lia Olguța Vasilescu. Festivalul IntenCity va începe mâine, 26 august, iar pe scenă vor urca artiști și DJ de renume mondial, transmite Rador.

„Nu cred că va veni Paris Hilton. Până la ora actuală nu este contractul semnat cu Paris Hilton. Nu a fost niciodată vorba de un milion de euro. Eu din câte știu de la organizatori, era vorba de o sumă mult mai mică, dar este foarte adevărat că în momentul în care s-a discutat despre milioane de euro în presa din România, agentul ei a avut altfel de discuții cu organizatorul festivalului nostru și nu au fost acceptate condițiile, a rămas că poate pentru o ediție viitoare. Pe afișul oficial al festivalului nu apare Paris Hilton”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Craiova găzduiește în perioada 26-28 august Festivalul IntenCity, eveniment la care sunt programați artiști de top ai momentului, dar și formații celebre în anii 80-90. Festivalul va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri