x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(16) "instant-articles"

Războiul de pe autostrada muzeu: Cuc vine cu un film și îl atacă pe Barna

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, publică un film care arată problemele de pe lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva.

Autor: Cristian Matache | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.09.2019, 14:33

Răzvan Cuc aduce probe noi care vor să arate că rezilierea contractului cu Comsa pentru lotul 3 de pe autostrada Lugoj-Deva au fost juste. El îl atacă pe liderul USR, Dan Barna, cel care a cerut premierului să dea drumul la șosea, terminată în proporție de 99%.

 

”Domnule Barna, am văzut ca aceia pe care îi reprezentați (din păcate, alții decât cetățenii români care v-au votat și v-au trimis în Parlamentul României) v-au dat “bilet de voie” doar până la intrarea în santierul de la Lugoj-Deva, lotul 3. V-au mințit și v-au trimis la “gardul vopsit”. V-a fost frică să intrați și să vedeți realitatea? De aia ați stat doar la “ușa autostrăzii”?

Ca să nu mai râdă dna Chichirău de dumneavoastră (și, poate, data viitoare aveți curaj să intrați pe un șantier și scăpați de porecla haBARNAm), vă arăt eu ce găsiți după “gardul vopsit”!!!

Știu că vă plac filmele SF, dar aici e crunta realitate. Îmi pare rău că vă dezamăgesc. N-am nici pastile albastre pentru dumneavoastră. Am doar pentru dureri de cap. Le dau celor ca dumnevoastra care fac orice ca să-i păcălească pe români.

După ce vedeți imaginile cu REALITATEA acestei lucrări dezastruoase, faceți un singur lucru, dle Barna! Ziceți-ne și nouă cât a costat “biletul de voie”? Cât costă să-i reprezentați pe alții decât pe cetățenii români care v-au votat și v-au trimis în Parlamentul României?

PS: Fiți mai atent când ziceți “dacă aș fi președinte”. Continuarea cântecului este “v-aș amaneta și nu m-ați prinde”

UN FILM CÂT O MIE DE CUVINTE….”, a spus Răzvan Cuc.

 

 

Recent, Dan Barna a fost pe teren și i-a transmis Vioricăi Dăncilă să treacă peste subalternul său și să dea drumul la autostradă.

„Bună ziua, doamnă Dăncilă, sunt aici la autostrada Lugoj-Deva, la lotul 3, la cei 21 de kilometri care sunt perfect funcţionali, pe care se poate circula cu 130 km/oră, există filmările pe internet, şi pe care dumneavoastră şi domnul ministru Cuc, în incompetenţa acestui Guvern, o ţineţi închisă şi o ţineţi blocată pentru ca tot traficul să fie înghesuit pe drumul naţional. Poate ne veţi spune unde sunt totuşi cei 180 de kilometri promişi de doamna Plumb, pe care aţi promovat-o acum comisar european, ca propunere. Sau măcar cei 100 promişi de domnul Cuc acum două luni de zile, unde sunt aceşti kilometri că deocamdată avem doar 20 şi mai ţinem încă 21 de km perfect funcţionali, în stare impecabilă, pe care tot acest trafic ar putea să meargă, dacă nu aţi fi decis să reziliaţi acel contract, să renunţăm la o garanţie de patru ani pentru autostradă şi dacă nu aţi fi inventat o fisură care, deşi există, nu se află în cei 21 de km pe care se poate circula, ci pe o bretea care oricum nu ar face parte din acest tronson 3”, a spus Dan Barna.