AcasăGeneralSigure și eficiente, comandă personalizată - modele de uși de garaj  doorTECK®...

Sigure și eficiente, comandă personalizată – modele de uși de garaj  doorTECK® de la Smilo Holding

Ușile de garaj sunt o necesitate. Este un lucru absolut firesc să vă asigurați bunurile pe patru roți. Că îl veți folosi ca spațiu de depozitare și nu numai, nu mai contează, cert este că un garaj este extensia casei și are nevoie de atenție privind alegerea sistemului de închidere.

Ușile de garaj secționale sunt unele dintre alegerile populare. Acestea sunt avantajoase și pentru că au un design versatil, se încadrează foarte ușor în orice decor. Faceți o însemnată economie de spațiu. Sunt uși practice care exploatează la maxim spațiul disponibil. În plus, astfel de modele de usi de garaj pot fi alese atât pentru spații comerciale, pentru acces la hale industriale, cât și pentru spații rezidențiale.

Dacă sunteți interesați de usi sectionale de calitate, de varietate de opțiuni din care să alegeți, descoperiți doorTECK® de la Smilo Holding.

Pentru garajul casei sau cel din cartier

Deși asociem ideea de garaj cu spațiile rezidențiale unde locația ne permite mai mult spațiu și pentru construirea unei anexe, există astfel de locații și în cartierele de apartamente. Ușile sectionale doorTECK® sunt însă potrivite în orice caz, fie că vorbim de clădiri cu apartamente, case unifamiliale și nu numai. De asemenea, producătorul menționează că sunt potrivite pentru orice clasa de vehicule.

Iată de ce sunt o alegere bună:

  • Includ sistem silențios de deschidere/închidere.
  • Se culisează pe tavan, ceea ce înseamnă economie de spațiu.
  • Sunt durabile și eficiente. Adică oferă acel nivel de siguranță pe care orice cumpărător și-o dorește când face o investiție pentru protecția bunurilor sale.
  • Pot fi accesorizate în funcție de preferințe și necesități. Proiectele sunt personalizate și oferă astfel posibilitatea de a ține cont de kitul pietonal de ferestrele incluse pentru a avea lumină naturală în garaj. De asemenea, pot fi incluse fante de aerisire, mâner sau sisteme de fotocelule.
  • Bucurați-vă de uși de garaj complexe, trainice, la preț de producător.
  • Pe măsură ce scara pretențiilor este tot mai mare, vă gândiți că și prețurile sunt tot mai mari. Ei bine un avantaj în plus în alegerea ușilor secționale de la Smilo Holding se referă la faptul că veți colabora direct cu cei care produc. Prețurile de producător sunt o încântare.

Smilo Holding este brand solid pe nișa sa. Cu o mai mare capacitate de producție, acum procesele sunt optimizate. Asta se va reflecta și în calitatea de execuție, însă și în ceea ce privește timpul mai scurt de finalizare a proiectelor. Clienții se vor bucura de timp mai bun până când ceea ce au comandat este deja și montat la garaj.

Serviciile sunt complete, implică service și instalare, mentenanță asigurată. Costurile de achiziție, dar și pe termen lung de întreținere sunt echitabile.

Cât costă o ușa de garaj secțională

Ar fi bine să vă gândiți cât sunteți dispuși să investiți în propriul confort și în siguranța spațiului. Ușile de garaj secționale în oferta de la Smilo Holding nu au un preț standard, sunt proiecte personalizate. Așadar în funcție de ce anume vă doriți veți putea comanda specific până la cele mai mici detalii, implicit ce ține de culoare. La Smilo Holding veți avea parte de asemenea de consultanță specializată, pentru a fi convinși 100% de alegerea optimă făcută.

Descoperiți și galeria foto din pagina oficială pentru inspirație sau o alegere similară.

Contact:

sales@smilo.ro

Calea Baciului, Cluj-Napoca

+40 720 600 709

+40 720 600 715

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.