AcasăMoney&PeopleȚapinarii dau o lovitură modei și îndrăgostiților! Lansează propria linie de tricouri...

Țapinarii dau o lovitură modei și îndrăgostiților! Lansează propria linie de tricouri anti-Valentine’s Day

Se apropie sărbătoarea iubirii și Țapinarii se pregătesc cât pot de bine! Pentru a cânta și milita împotriva Zilei Îndrăgostiților, așa cum o fac an de an, în luna februarie, când inițiază un turneu inedit anti-Valentine’s Day.

Odată cu acestă serie în 12 orașe, care se încheie cu un concert în Londra, Adrian Tănase și Cosmin Covei debutează cu o mică afacere, propria linie de tricouri dedicată protestului lor pro-Dragobete (24 februarie), sărbătoarea populară a iubirii. Cei doi au început o colaborare cu un producător și designer consacrat de articole vestimentare, este vorba de ColorEscu, și mizează pe noua linie de tricouri cu mesaje și pictograme originale prin care își manifestă protestul, articole vestimentare care să merg în tandem cu versurile lor.

Țapinarii dau o lovitură modei și îndrăgostiților! Lansează propria linie de tricouri anti-Valentine’s Day

Tradiția concertelor Țapinarii  anti-Valentine’s Day este una veche, dar singura alternativă a manifestărilor muzicale de gen care inundă an de an piața muzicală.

”Noi credem în autentic și tradițional. Oferim versuri sincere, fără dulcegării inutile, fară promisiuni și declarații siropoase. Concerte ancorate în viața reală ca și mesajele tricourilor ce pot fi purtate indiferent de starea civilă”!, spun cei doi ”Țapinari”, Tănase și Covei (FOTO).

”Anti Valentine’s Day s-a născut ca o alternativă la muzica siropoasă, la kitsch, la consumerismul de prost gust, la inimioarele de pluș false, la sclipiciul pentru fetițe și tricourile roz de băieței”, adaugă autorii marelui succes ”Criza de 40”.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.