EXCLUSIV/ Cătălin Măruță și Andra ridică un bloc de locuințe! Topul vedetelor de televiziune cu investiții de milioane în imobiliare

Prezentatorul Pro TV este hotărât să devină investitor serios în imobiliare.

Aventura sa în Bucuresti a început la cămin, pe perioada studiilor, în 1999,  apoi într-o garsonieră la Piața Alba Iulia -prima sa proprietate – iar acum locuiește într-o frumoasă și generoasă casă din Pipera.

În 2020, anul în care ar fi trebuit să-și sărbătorească majoratul în televiziune, cunoscutul prezentator și entertainer și-ar fi dorit să atingă o nouă calificare, aceea de dezvoltator imobiliar. Din păcate, pandemia, restricțiile și criza forței de muncă, l-au făcut să amâne un pic începerea contrucției propriului bloc de locuințe.

Da, după 13 ani de Pro TV și muncă în managementul soției sale, populara solistă Andra, Cătălin Măruță investește singur într-un bloc de locuințe. A inițiat documentația de urbanism în vederea deschiderii șantierului pentru blocul ce va avea regimul de înălțime  de 19 m (subsol-parter – 4 etaje/ etajul 5 restrâs, probabil viitorul său penthouse). Terenul alocat construcției, al cărei proiect a obținut aprobările din partea autorităților locale, are suprafața de 1000 mp, documentația de urbanism fiind deja elaborată.

Anca Țurcașiu face senzație pe plajă, după divorț! E la concurență cu puștoaicele

Măruță calcă pe urmele colegilor săi de pe micile ecrane, Dan Negru, Andreea Esca și Bănică Jr.

Prezentatorul Antena 1, Dan Negru a început șantierul pentru cea de-a patra clădire ridicată în București, ultima fiind un de birouri, în buricul târgului, pe Știrbei Vodă. Dan Negru mai mare clădiri ridicate în zona Mall Vitan, Unirii  și în zona de nord a Capitalei, și se implică personal,  pe șantier. Averea strânsă din imobiliare a lui Dan Negru este una serioasă, toate clădirile fiind închiriate fără credite bancare.

Și Ștefan Bănică Jr. a ridicat in bloc pe credit, în Cartierul Aviației, și, deși a vândut cu partenerii săi toate apartamentele, la 12 ani de atunci, solistul încă cere eșalonări la bancă pentru acoperirea datoriei. Creditul a fost de 1,680 milioane euro, acordat în 2008, iar blocul a fost gata în 2013. Mulți ani s-a certat cu partenerii săi pentru cotele din investiție.

Pe lângă alte afaceri comerciale, Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram dețin mai multe proprietăți în țară și străinătate. În localitatea natală a prezentatoarei, Porumbacu, Sibiu, acesta are o întreagă moșie agroturistică, un lot de case tradiționale, reactualizate din punct de vedere al confortului sanitar și introduse în domeniul turistic. Cei doi mai au o clădire centrală în Cluj-Napoca, pe care au de gând să o transforme în hotel, două case în București, o casă pe malul lacului, la Snagov și un apartament în Franța, lângă Paris, la Neully sur Siene.

Supermodelul Diana Dondoe va deveni mamă. S-a căsătorit în secret cu un actor francez

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed