Cursuri de dezvoltare personala online, efecte vizibile offline

Aceste carente pot fi indreptate urmand cursuri de dezvoltare personala online, construite pornind tocmai de la ideea de pregatire pentru viata reala. Proiectul Success Academy, aparut inca din 2016, este singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului de afaceri din secolul XXI.

Un an de studiu la Success Academy include 33 de sesiuni de cursuri dezvoltare personala online, predate atat in limba romana, cat si intr-o limba straina. Fiecare curs este adaptat atat la varsta elevilor, cat si la nivelul de cunoastere a limbii engleze.

Cursurile sunt oferite de traineri cu experienta nationala si internationala atat in educatie, cat si in business. Subiectele in jurul carora sunt construite ajuta copilul ca, atunci cand va deveni adult, sa aiba mentalitatea si tipul de pregatire cerute in marile companii din intreaga lume. Iata cateva dintre subiectele abordate!

Cresterea increderii in sine si depasirea fricii de esec

Cresterea increderii in sine, inca din perioada copilariei, reprezinta unul dintre cele mai importante obiective ale acestor cursuri de dezvoltare personala online. Fara aceasta calitate esentiala, exista riscul de a rata ocazii importante in viata, atat pe plan profesional, cat si pe plan relational.

Din fericire, increderea in sine poate fi imbunatatita pe tot parcursul vietii, dar mai ales in copilarie si adolescenta, atunci cand personalitatea se afla inca in formare. Trainerii Success Academy vor pune la dispozitia copiilor metode eficiente care ii vor ajuta sa depaseasca frica de esec si sa isi puna in valoare calitatile care ii fac unici.

cursuri dezvoltare personala online

Inteligenta intrapersonala – una dintre cheile succesului

Fiecare persoana are mai multe tipuri de inteligenta, precum logico-matematica, lingvistica, intrapersonala si asa mai departe. Din pacate, scoala traditionala nu se ocupa decat de o parte dintre acestea, neglijandu-le total pe celelalte.

Inteligenta intrapersonala reprezinta capacitatea de a reflecta asupra propriei personalitati si de a deveni constient atat de propriile puncte forte, cat si de slabiciunile normale pentru fiecare persoana.

Ca urmare a participarii la cursurile de dezvoltare personala online dedicate inteligentei intrapersonale, copiii vor capata o stima de sine sporita, vor deveni mai independenti si, in acelasi timp, capabili sa creeze relatii autentice si profunde. In functie de context, le va fi la fel de usor sa petreaca timp de calitate atat cu ei insisi, cat si sa socializeze.

Educatie financiara pentru o viata prospera

O atitudine corecta fata de bani, de castigarea si utilizarea acestora constituie una dintre cele mai importante abilitati pentru orice viitor adult. Cu cat invata de la o varsta frageda cum sa isi gestioneze bugetul, cu atat vor reusi sa faca mai repede primii pasi spre construirea prosperitatii personale.

Inca din copilarie, trebuie evitate unele capcane. Exista numeroase reclame care le planteaza in minte ideea ca esti cu atat mai fericit cu cat cheltuiesti mai mult. La cursuri, astfel de preconceptii sunt eliminate si copiii invata sa faca fara probleme diferenta intre cheltuieli si investitii. Iata, deci, un exemplu pentru modul in care aceste cursuri de dezvoltare personala online iti pregatesc copilul pentru succesul obtinut in viata de adult! Inscrie-te pe successacademy.ro!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed