Party fără distanțare la medicul ce a învins Covid-ul, Alexie Ionache. Artiștii l-au vizitat în Las Vegas pe cel ce a salvat multe personalități/ Exclusiv

Party fără distanțare la medicul ce a învins Covid-ul, Alexie Ionache. Aflați în turneu american, mai mulți artiști români l-au vizita pe reputatul medic de boli infecțioase Ionache, Alexie Ion, așa cum este cunoscut în lumea medicală americană.

În acestă perioadă dificilă, medicul cu origini românești a răspuns oricărei solicitări din țară și s-a implicat personal în cazuri dificile de infectare cu noul Coronavirus, cum a fost cel al lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, pe care medicul l-a tratat de la distanță, ori a lui Victor Socaciu. I-au călcat pragul fostului medic al marelui Michael Jackson, bunul său prieten, Gheorghe Gheorghiu, Maria Dragomiroiu și solistul de muzică de petrecere Nicu Paleru.

Antonia este mai provocatoare ca niciodată! Fotografiată pe plajă, a lăsat la vedere mai mult decât era cazul /FOTO

Party fără distanțare la medicul ce a învins Covid-ul, Alexie Ionache.  Doctorul i-a salvat viața lui Mihai Budeanu (3Sud Est)

”M-a salvat de la moarte domnul doctor Alexie! Mi s-a dat doar 5% șanse de supraviețuire. Am ajuns la terapie intensivă. Am urmat tot protocolul care se folosește și în România, mai puțin ivermectina. Am luat-o la început, când mă simțeam foarte, foarte rău. După ce am luat-o, starea mea a început să se îmbunătățească. După 5-6 zile am început să îmi revin, să respir normal. Nu am avut niciun efect secundar. Asta pot să vă spun pentru că sunt în viață! Nu știu dacă erau de uz uman. Eu le-am primit de la cineva”, a spus la externare Mihai Budeanu de la 3 Sud Est care, culmea, chiar înainte de pandemie l-a vizitat acasă pe renumitul doctor.

Party fără distanțare la medicul ce a învins Covid-ul, Alexie Ionache. I-au călcat pragul Maria Dragomiroiu și Gheorghe Gheorghiu

Doctorul Alexie Ionache, medic specialist de boli interne la o mare clinică din Las Vegas s-a ocupat tot anul 2003 de starea de sănătate a marii legende a pop-ului, și urma să-l însoțească pe artist în turneul mondial ”Invincibile”, angajament pentru care bătuse palma cu artistul, Turneu mondial ce, din nefericire, nu a mai avut loc din cauza mediatizatelor procese de abuz sexual în care a fost târât Michael, dar și din pricina disputei sale avută cu o importantă casă de discuri, conflict ce i-a ”blocat” practic cariera. Și fotbalistul Mihai Neșu, a cărui dramă a făcut înconjurul Europei, s-a numărat printre pacienții medicului de origine română.

Cheloo de la Paraziții, pilot la competiții off road. Vezi ce bolid pilotează/ Exclusiv

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed