„Parcă eram considerat un cerșetor!” Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în țara în care s-a stabilit

Leonard Doroftei (51 de ani) a părăsit România în vara anului 2019, pentru a se stabili cu familia sa în Canada.

Acolo, fostul pugilist lucrează ca antrenor la o sală de box, însă recent s-a apucat și de afaceri.

„Nașul” a dezvăluit că a început să investească în domeniul imobiliar, acolo unde deja se bucură de rezultate pozitive. De asemenea, Doroftei a vorbit din nou despre plecarea din România, dar și despre faptul că îi lipsesc cei de pe meleagurile românești.

„E un domeniu în care am căutat să investesc (n.r. imobiliare). E destul de bine. Nu mă plâng. (…) N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești.

M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fii văzut așa, e dureros.

Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt ca acasă”, a explicat fostul pugilist, pentru Prosport.

Leonard Doroftei o consideră pe Claudia Nechita viitoare medaliată cu aur la Jocurile Olimpice

În cadrul aceluiași material, Doroftei și-a exprimat și părerea despre Claudia Nechita, sportiva care a avut o performanță lăudabilă la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Luptătoarea a fost la un meci distanță de o medalie, dar fostul campion WBA este convins că va reuși să își adjudece aurul la ediția de la Paris, care va avea loc în 2024.

„Aproape că am plâns de fericire când am văzut parcursul acestei fete la Tokyo. Bravo ei! Are tot respectul meu. A plecat de jos, a muncit și a ajuns aici. La Paris nu are cum să rateze medalia de aur”, a mai adăugat Doroftei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed