AcasăMoney&PeopleAndré Rieu stabilește un nou record pe piața spectacolelor din România! Anunță...

André Rieu stabilește un nou record pe piața spectacolelor din România! Anunță al cincilea recital consecutiv. Muzicianul a vândut 30.000 de bilete într-un timp record

André Rieu stabilește un nou record pe piața spectacolelor din România. Deși a anunțat inițial un spectacol, la BT Arena din Cluj Napoca, cererea tot mai mare de bilete l-au convins pe muzicianul olandez să mai adauge o nouă dată, cel de-al cincilea spectacol.

Până să găsească data potrivită apropiată celor patru zile consecutive (1,2,3,4 martie a.c.) în care va susține spectacole, Andre Rieu& Johann Strauss Orchestra (cea mai mare orchestra privată din lume) au reușit să vândă peste 30.000 de bilete în timp record. Astfel, concertul cu numărul 5 va avea loc în data de 28 februarie, la BT Arena din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:30. Concertul grandios face parte din turneul mondial pe care artistul îl întreprinde anul acesta și care se anunță unul dintre cele mai importante evenimente concertistice din România.

André Rieu stabilește un nou record pe piața spectacolelor din România!

André Rieu stabilește un nou record pe piața spectacolelor din România! Cu siguranță și cel de-al cincilea spectacol pe BT Arena din Cluj-Napoca va fi sold-out

Concertele romantice și vesele susținute de André Rieu includ compoziții de muzică clasică, valsuri, muzică de film și operă, dar și melodii pop care au cucerit publicul din întreaga lume iar turneele sale mondiale ajung anual la peste jumătate de milion de oameni. Videoclipurile lui André Rieu pe YouTube depășesc cu mult peste 1 miliard de vizualizări; aproape 9 milioane de fani din întreaga lume îl urmăresc pe Facebook. Între cele 40 de milioane de albume vândute, cel mai recent album, lansat în 2022, intitulat „Happy Together” i-a adus din nou succesul, acesta aflându-se în primele 10 poziții ale topurilor internaționale.

Singurul artist român ce a cântat cu André Rieu a fost Gheorghe Zamfir

Turneele lui André Rieu depășesc în mod regulat turneele mai multor vedete pop și rock din lume.  În 2015, artistul a susținut 7 concerte sold-out, în Piața Constituției din Capitală, loc numit de artist ca fiind „Centrul Universului. La numai un an distanță André Rieu a susținut alte două concerte sold-out în aceeași locație, cu peste 25.000 de spectatori, iar în 2019, cu puțin timp înainte de pandemie, publicul din Cluj-Napoca a luat cu asalt cunoscuta sală BT Arena, epuizând toate biletele. După seria de 4 concerte sold-out, susținute în acel an, la Cluj-Napoca, iată că André Rieu a inclus România în programul turneului mondial al anului 2023.

Marele nostru Gheorghe Zamfir a fost singurul artist român pe care Andre Rieu l-a invitat  în spectacolele sale, multe în Olanda și Germania.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.