Antreprenori intr-o lume noua

0
Antreprenori intr-o lume noua

 
Ceea ce conteaza este ca proiectul pe care cei trei l-au gandit in timpul cursului l-au pus in aplicare un an mai tarziu, adica in 2004. Chiar daca, atunci, varsta a fost un impediment si au reusit cu greu sa gaseasca o banca la care sa-si deschida un cont bancar, astazi, cei trei recunosc la unison ca intrarea in afaceri a fost cea mai buna decizie din viata lor.
 
Cazul lor nu este singular, sunt sute, poate mii de exemple de astfel de tineri, in toata lumea ale cãror poveºti de succes le veþi gãsi pe viitor in supliment. Astazi, la nici 20 de ani, cei trei prieteni britanici – antreprenori si angajati ai propriei firme deopotriva – impart anual un profit de aproape 5.000 de lire sterline. Pentru unii poate parea putin, pentru altii mult. Mai importante insa decat cifrele cu care se masoara businessul sunt initiativa lor, creativitatea si deschiderea catre client. Atribute indispensabile in perioada de schimbari pe care o traverseaza economia mondiala, atribute care pot pune umarul la reinventarea modelelor de business. Sa vii in intampinarea nevoilor clientului, oricare ar fi acestea, pare sa fie motto pentru multe dintre ideile de business nascute in ultimul an.
 
In contextul actual, un funky business ar putea avea un succes cu mult peste nivelul scontat chiar de fondatorii lor. Povestea celor trei britanici si exemple de afaceri inedite, care merg si pe timp de recesiune, le gasiti in acest numar din Antreprenor.