x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(7) "general"

BERBECEANU îi pune în gardă pe bucureșteni: ”Ar putea urma măsuri suplimentare”

Traian Berbeceanu anunță posibile măsuri suplimentare în București.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 29.10.2020, 17:42

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a precizat, într-o intervenție telefonică la un post TV, că în acest weekend va fi reanalizată situația din București. Totodată, el a precizat și faptul că a solicitat oportunitatea implementării de noi măsuri.

OMV Petrom se retrage din Kazakhstan după 22 de ani

 

„Urmează să analizăm situația și am solicitat oportunitatea implementării de noi măsuri. O decizie în acest sens se va lua după sedința din week-end, unde vor participa toate instituțiile implicate, poliția, ISU, Jandarmeria, iar acolo vom analiza temeinic, după care va fi emisa o hotarare. La finalul săptămânii se discută, iar luni se va da o decizie. După cum știți, luni la ora 24 expiră măsurile dispuse din hotărârea anterioară, iar până luni vrem să avem o situație cât mai corectă și complexă a situației. Deși cifrele sunt îngrijorătoare, apreciem foarte mult faptul că bucureștenii respectă măsurile”, a declarat prefectul Capitalei la un post TV.

 

Se redeschid școlile? Anunț de ultim moment de la Monica Anisie: Pericolul este dincolo de poarta şcolii

 

Legat de centrele comerciale și piețele din Capitală, prefectul explicat: „Vom cere părerea specialiștilor, legat de mall-uri și alte locuri aglomerate precum piețele, iar activitatea lor este în atenția noastră, la fel ca toate locurile aglomerate din Capitală. Vrem să găsim cele mai bune variante pentru siguranța sanitară a bucureștenilor.”