AcasăActualitateSocialCând avem prima lună plină din luna noiembrie. Când urmează Luna Nouă

Când avem prima lună plină din luna noiembrie. Când urmează Luna Nouă

Când avem prima lună plină din luna noiembrie. Ciclul lunar este alcătuit din 28 de zile și format din patru faze principale: Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru).

În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii. În momentul în care luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci este lună nouă. Faza Lunii noi este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se interpune între Pământ și Soare.

Când avem prima lună plină din luna noiembrie.

În noiembrie, prima lună plină o vom avea pe data de 8, într-o zi de marți. Luna Nouă în schimb o vom avea într-o zi de joi pe 24 noiembrie.

În astrologie se spune că o lună plină este văzută ca un apogeu, un punct culminant care vine la pachet cu un cumul de emoții și trăiri intense. Oamenii confundă deseori Luna plină cu un timp pentru a manifesta, în timp ce aceasta practică este mai potrivită în timpul lunii noi.

Luna plină se referă la confortul și odihna noastră. Însă, în fiecare lună, pe măsură ce lună intra în diferite faze, energia se va schimba, va crește în intensitate.

De asemenea, faza de luna plina este cunoscuta pentru a aduce sentimente si emotii la cote maxime, si mai mult pot reveni si unele situatii nerezolvate din trecut.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.