Cât costa un baldachin la Mamaia. E o noapte de cazare în altă stațiune!

Prețurile de pe litoralul românesc au crescut destul de mult în ultimii ani, așa că turiștii ajung să plătească sume fără precedent doar pentru a sta pe plajă. Cât costa un baldachin la Mamaia?

Cât costa un baldachin la Mamaia. E o noapte de cazare în altă stațiune!

Pentru un singur baldachin în Mamaia, un turist va scoate din buzunar suma de 200 de lei, echivalentă cu o noapte de cazare într-o altă stațiune precum Eforie sau Costinești.

Baldachinul poate fi închiriat la acest preț doar o singură zi, deci practic o săptămână pe baldachin ajunge la 1.000 de lei.

Nici prețurile șezlongurilor nu sunt mai prejos. În zona de nord din Mamaia, un șezlong poate ajunge chiar și la 60 de lei pe zi.

Costul pentru un şezlong diferă de la un operator economic la altul. Prin urmare, este posibil să găsiţi peaceeași plajă mai multe prețuri.

Turiștii trebuie să știe însă că tariful de închiriere al șezlongurilor este mai accesibil în sudul litoralului și poate fi cu până la 100% mai scump în nordul litoralului. Spre exemplu, în sudul litoralului pot fi găsite șezonlonguri și la prețul de 15-20 de lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed