AcasăGeneralCât de rentabilă este folosirea serviciilor de închirieri auto în București pe...

Cât de rentabilă este folosirea serviciilor de închirieri auto în București pe termen lung?

Există situații în care ai nevoie să utilizezi un autovehicul pentru un timp îndelungat. Indiferent dacă această perioadă se întinde pe trei ani sau doar pentru câteva luni, uneori cea mai bună soluție este să apelezi la un serviciu de închirieri auto în București sau altundeva în țară.

Dacă te regăsești în această situație, este indicat să contactezi o firmă de încredere, cu experiență în domeniu, care să îți ofere mașini sau microbuze de calitate, precum și servicii profesionale. O astfel de companie este FocusRent, locul unde găsești servicii de inchirieri auto Bucuresti pe termen lung și scurt.

 

Cui i se adresează programul de închirieri auto pe termen lung?

În general, serviciul de închirieri pe termen lung este preferat de către firmele care doresc să își completeze flota de mașini. Altă categorie de persoane care apelează la un astfel de serviciu este reprezentată de cei care își propun să înceapă o nouă afacere și au nevoie de autovehicule pentru a demara acest demers.

În același timp, și persoanele fizice au de câștigat dacă închiriază o mașină pentru o perioadă îndelungată. Din moment ce achiziționarea unui automobil nou sau la mâna a doua poate prezenta dezavantaje, cea mai bună soluție este reprezentată de serviciile de închirieri auto în București.

Gândește-te doar la faptul că o mașină nouă pierde aproximativ 25% din valoarea sa încă de la primii kilometri. În plus, valoarea sa se depreciază cu până la 50% în primii trei ani de la achiziționare. Nu în ultimul rând, prețul de revânzare al unei mașini este fluctuant, ceea ce înseamnă că nu vei avea niciodată garanția că recuperezi investiția făcută.

În concluzie, oricine poate beneficia de colaborarea cu o firmă de închirieri auto indiferent de scopul pentru care va folosi mașina primită. De altfel, există multe alte avantaje asociate cu închirierea unei mașini, după cum vei descoperi în continuare.

 

Care sunt avantajele serviciului de închirieri auto în București?

  1. Taxele și asigurările auto (Casco, RCS, rovinietă) sunt incluse în prețul inițial. Când colaborezi cu FocusRent, prețurile sunt transparente și nu riști să fii surprins de o factură mai mare decât ți s-a promis.
  2. Schimbarea anvelopelor de sezon (de vară, respectiv iarnă) este responsabilitatea FocusRent. Ai șansa de a te concentra pe alte aspecte mai importante din moment ce datoria schimbării anvelopelor îi revine firmei de închirieri auto.
  3. În cazul unui accident, mașina este înlocuită rapid și ușor. Mașina va fi schimbată instantaneu și simplu în caz de accident sau avarii.
  4. Ai parte de asistență rutieră și de mentenanța totală. Închiriază o mașină și vei fi scutit de aceste griji și responsabilități care pot ocupa foarte mult timp.
  5. Prețul este convenabil. Cu cât perioada pentru care închiriezi mașina este mai lungă, cu atât prețul este mai mic. În plus, poți alege dintr-o gamă diversă de autoturisme.
inchirieri auto Bucuresti

Nu în ultimul rând, trebuie precizat faptul că oricine poate beneficia de o ofertă personalizată. Astfel, indiferent de situația sau de motivul pentru care ai nevoie de servicii de închirieri auto București sau oriunde în țară, ai garanția că vei descoperi cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale!

Autor: iAgency

Ultimele Articole