Ce salarii au polițiștii care lucrează pentru Poliția Animalelor București

Poliția Animalelor este o structură înfiiințață de fostul ministru de interne Marcel Vela, iar angajații luptă pentru a prinde un post. Ce salarii au polițiștii care lucrează pentru Poliția Animalelor București?

Odată cu Poliția Animalelor, toate personaele care maltratează animalele vor fi pedepsite, fie prin închisoare, fie printr-o amendă contravențională, iar oamenii legii sunt cei care se vor ocupa de aceste probleme, primind salarii destul de mari.

Ce salarii au polițiștii care lucrează pentru Poliția Animalelor București

Cosmin Andreica, Președintele Sindicatului EUROPOL a oferit o serie de declarații în acest sens. Potrivit acesteia, în funcție de studii, angajații de la poliția animalelor ajung să încaseze salarii de până la 7.000 de lei.

Un simplu agent în schimb va avea un salariu de 3.500 de le.

„Ajungând peste noapte poliţişti, ei vor beneficia şi de vechime în specialitatea studiilor absolvite, adică de medicină veterinară, şi vor obţine şi gradul de comişar şef, cel mai probabil. Putem vorbi chiar şi de salarii de 6-7.000 de lei pentru un comisar şef cu funcţie de conducere, în timp ce pentru agent salariul va fi undeva la 3.500 de lei.”, a spus aceasta pentru Aleph News.

Totodată, Cosmin Andreica mai consideră că ar putea intra în sistem medici veterinari care nu sunt bine pregătiți, dar au găsit în Poliţia Animalelor o oportunitate.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed