De ce să alegi găzduire WordPress pentru website-ul tău?

0
21

Orice website de succes are nevoie de găzduire pe măsură. De aceea, dacă ești la început de drum și îți dorești un website de top, cu performanțe excelente și complet sigur pentru viitorii tăi utilizatori, sfatul nostru este să optezi pentru găzduire WordPress.

 

Ce înseamnă găzduire WordPress?

 

Imaginează-ți un univers în care nu trebuie să te gândești niciodată la servere. Un loc unde poți da uitării toate grijile legate de găzduire și unde poți să te concentrezi exclusiv pe lucrurile pe care le adori în calitate de profesionist în online, ca de exemplu: să faci website-uri cu un design excepțional pentru clienții tăi, să creezi teme deosebite sau să-ți dezvolți agenția.

 

Cam asta înseamnă de fapt găzduirea WordPress.

 

Găzduirea WordPress este un tip de găzduire focusată pe website-urile create în platforma WordPress și este oferită de companiile care știu tot ce se poate despre cel mai apreciat sistem de manageriere a conținutului de la ora actuală.

 

Care sunt beneficiile pe care le oferă găzduirea WordPress?

 

Dacă alegi găzduire WordPress de top, chiar dacă s-ar putea să fie necesar să plătești ceva mai mult față de cât costă alte tipuri de găzduire, efortul merită din plin deoarece îți oferă următoarele beneficii:

 

  • Un website complet sigur

 

Chiar dacă website-ul tău nu a mai suferit niciodată până acum de atacurile hackerilor, asta nu înseamnă că ești complet ferit de pericole. Nici măcar o găzduire WordPress nu îți poate garanta siguranță completă, dar cel puțin, când investești în astfel de servicii, știi că ai pe cineva pe care poți să te bazezi în cazul unei neplăceri de acest fel. În afară de backup-uri periodice, companiile care oferă găzduire WordPress au de asemenea și servere mai bine optimizate, cu funcții care împiedică atacurile cibernetice și în caz de orice știu cum să acționeze.

 

  • Un website mai rapid

 

În ziua de azi, când majoritatea utilizatorilor internetului își pierd răbdarea în doar câteva secunde, este extrem de important să ai un website foarte rapid dacă vrei să ai succes în universul online. Chiar și Google avantajează website-urile rapide, iar cititorii apreciază și ei în mod special paginile care se încarcă cu viteza fulgerului. De aceea, dacă tot ai de gând să-ți dezvolți un website în WordPress, alege ca și găzduirea să fie tot pe această platformă ca să profiți de cea mai bună viteză.

 

  • Un website ușor de manageriat

 

Mai ales dacă ai mai multe website-uri, optând pentru găzduire WordPress vei avea totul foarte bine pus la punct, iar acest lucru te va ajuta enorm dacă ai o companie în continuă dezvoltare. Companiile care îți oferă găzduire WordPress, îți pun la dispoziție o interfață intuitivă și ușor de folosit și de asemenea au grijă de actualizările website-urilor tale pentru ca, așa cum este și ideal pentru un autor de blog sau un proprietar de magazin online, tu să te poți concentra pe ceea ce știi să faci cel mai bine.

 

  • Acces rapid la tot ce îți trebuie

 

Nu ai mai avut niciodată până acum un website? Atunci cu atât mai mult optează pentru găzduire WordPress ca să nu îți faci niciodată griji în legătură cu memoria cache sau alte amănunte la care se pricep mai bine specialiștii în găzduire.

 

  • Un website minimalist

 

Ia-ți la revedere de la module de securitate dacă apelezi la găzduire WordPress pentru că nu vei avea nevoie de ele! Companiile care oferă acest tip de găzduire, se ocupă și de aceste lucruri de bază pentru un website, iar tu, păstrând totul la un nivel cât mai minimalist, te bucuri de mai multă viteză, mai mulți cititori și bineînțeles, mai multe conversii. Modulele în sine nu sunt problematice, dar când se adună prea multe la un loc, încetinesc și viteza website-ului tău și astfel te împiedică să obții în SERP locul pe care îl meriți.

 

  • Profesionalism la cele mai înalte standarde

 

Ce poți să-ți dorești mai mult de la o companie de găzduire decât să aibă grijă de website-ul tău așa cum ai face-o și tu? Când optezi pentru găzduire WordPress simplifici de fapt modul în care faci afaceri și îți iei un aliat de nădejde care te va ajuta să-ți atingi adevăratul potențial.