Declarațiile despre ”celulită” și ”vergeturile” femeilor l-au dus pe George Buhnici aproape de faliment! La un an de la gafă, prezentatorul recunoaște câți bani a pierdut

La un an după ce George Buhnici a dat-o-n bară cu declarațiile ce au inflamat spiritele în România, despre aspectul fizic al tinerelor ce se afișează în costume de baie (”femeile cu vergeturi la plajă”), prezentatorul recunoaște că ce a scos pe gură l-a costat extrem de mult.

Contractele și parteneriatele lui Buhnici, care a mai gafat complimentându-și soția pentru că ”arată ca o minoră”, au dispărut după scandalul în urma căruia a fost amendat de Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării după decarațiile sale despre femei cu celulită.

Fostul reporter Pro TV care devenise o persoană extrem de populară datorită recomandărilor sale în zona gadgeturilor și tehnologiei, i-a recunoscut lui Mihai Morar că a traversat un an greu, aproape de faliment, în care ecoul declarației sale controversare sale s-a întors furtunos împotriva afacerilor sale. ”Mai puțin de un sfert”, a recunoscut procentul angajamentelor publicitare cu care a rămas după scandal.

 Decarațiile despre ”celulita” și ”vergiturile” femeilor l-au dus pe George Buhnici aproape de faliment! „N-am avut niciodată bani puși deoparte. La un moment dat, mi-am dat seama că dacă nu opresc șantierul, spre exemplu, noi dăm faliment”, a mai completat Buhnici a cărui principala sursă de venit a devenit propriul canal online, datorită abonamentelor și donațiilor.

Buhnici: ”Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi

”Serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a gafat George Buhnici. În zadar fostul protevist și-a exprimat regretul față de cele declarate în interviul ce i-a adus atâtea probleme și susține că nu a avut nici o secundă intenția de a jigni pe cineva.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed