AcasăMoney&PeopleDenis Roabeș a fost chelner la Moscova! Viața sa înainte ca The...

Denis Roabeș a fost chelner la Moscova! Viața sa înainte ca The Motans să ajungă una dintre cele mai populare formații de la noi

La 35 de ani, Denis Roabeș, liderul trupei The Motans a strâns o experiență de viață uimitoare. Astăzi se bucură de un mare succes în industria muzicală din România, este unul dintre antrenorii de la ”Vocea României” iar formația sa este una dintre cele mai populare de la noi.

Însă, până să cunoască celebritatea, basarabeanul, ce s-a născut la Chișinău, într-o familie modestă, a muncit din greu ca angajat la o fabrică de cărămidă, apoi într-un depozit de marfă.

La 23 de ani, am lăsat totul şi universitate şi am plecat di ţară. Acum 2 ani jumătate am lăsat iarăşi totul, am venit în România, neştiind pe nimeni aici. Am început o carieră, am început să fac muzică de aici. Începând cu momentul ăla am început să caut care este albia drumului meu”, povestește Roabeș care, înainte să devină celebru și bogat a fost chelner la Moscova, apoi a lucrat în vânzări.

Neti Sandu a ajuns la vârsta pensionării! ”Mai am foarte puțin”

Vedeta Pro TV, Denis Roabeș a fost chelner la Moscova!

”Am riscat totul pentru muzică. Aveam strânși niște bani pe care i-am spart în 3-4 luni. Când am lansat piesa «Versus», de mi-a dat un boost să ajung în România, am făcut-o pe datorie!”, povestește Roabeș despre momentul ce i-a schimbat viața. Actualmente trupa sa are concerte pe bandă, este una dintre cele mai solicitatr formații pop-rock de la noi și colaborează cu nume mari din industria muzicală, amintim Inna, Delia ori Irina Rimes.

Fiica Andreei Esca nu-și dorește să fie prezentatoare de televiziune! ”Este prea greu pentru mine”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.