Deviza celui mai bun studio de videochat din București: „We Create Top Models”

0
Deviza celui mai bun studio de videochat din București: „We Create Top Models”

Și nu e de mirare că tot mai multe persoane aleg meseria de „model videochat”, pentru că sumele câștigate sunt de zeci de ori mai mari decât un salariu mediu pe economie în România. Este o industrie într-o continuă dezvoltare și cu un potențial uriaș și o industrie la care România este Capitală Mondială. 

 

Prin ce se remarcă „cel mai bun studio de videochat din București”?

Atunci când vorbim despre „cel mai bun” dintr-o anumită industrie, e clar că sunt mai multe lucruri de care se ține cont: ce fel de produse oferă, sunt sau nu de calitate, oferă servicii de calitate, dar și customer service de calitate și așa mai departe. Nici industria videochatului nu face excepție de la regulă, astfel că cel mai bun studio de videochat trebuie musai să îndeplinească anumite condiții: să lucreze legal și să ofere un mediu de lucru pe cât de plăcut, pe atât de profesionist.

„The Professional LiveChat s-a transformat, în urmă cu aproape un an, în We Create Top Models. De ce? Pentru că, dacă în urmă cu câțiva ani Charm avea peste 150 de modele și colaboram cu 5 site-uri mari din întreaga lume, în toamna lui 2018 am devenit parteneri oficiali cu cei de la LiveJasmi. Totodată, am pus accent pe calitate, și nu pe cantitate. Ce înseamnă asta? Că am rămas cu aproximativ 60 de modele, cărora le-am triplat încasările în decursul unui an. Și cum a apărut „We Create Top Models”? Ei bine, dintre cele aproximativ 60 de modele, 20 câștigă în fiecare lună peste 10.000$. În plus, 5 dintre cele 60 se află frecvent în Top 3 Jasmin Earnings. Și uite așa, la sugestia partenerilor noștri, care ne-au spus că avem „multe modele de top pe metro pătrat”, am adoptat deviza „We Create Top Models”, care ni se potrivește de minune.”, ne povestește Mădălina de la Charm Studio

Câștiguri de peste 10.000$ în fiecare lună în videochat!

Dacă vrei și tu să faci parte din Echipa modelelor de top, tot ce trebuie să faci este să programezi un interviu pe site-ul lor: www.charmstudios.ro.  

Ce calități trebuie să aibă un model pentru a ajunge în top? „Să fie carismatică, isteață și neapărat foarte muncitoare. Să știe limba engleză la nivel conversational și să aibă vise”, completează Mădălina.