x


 • EUR
  4.7559
  USD
  4.1941
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(9) "lifestyle"

”Farmacia inimii” a renunțat la serviciile lui Alexandru Arșinel. Câți bani pierde actorul

Cunoscutul lanț de farmacii a renunțat la colaborarea cu Alexandru Arșinel, deși actorul spera la reluarea contractului întrerupt imediat după moartea partenerei Stelei Popescu, în noiembrie anul trecut. În lunile în care filma spoturi publicitare, lui Arșinel îi intrau în cont cam 10.000 de lei.

Author: Mihai Voican | Sursa: LIBERTATEA | Publicat: 07.07.2018, 11:22

Odată cu decesul Stelei Popescu, și viața lui Alexandru Arșinel s-a schimbat. Actorul nu doar că a rămas fără colega sa de scenă, după zeci de ani de colaborare, dar a pierdut și un contract de publicitate extrem de avantajos.

 

De la moartea actriței, Arșinel nu a mai filmat nici măcar un spot pentru cunoscutul lanț de farmacii căruia cei doi îi făceau reclamă de mai bine de 9 ani. Tot de atunci, reclamele cu cei doi au dispărut de pe posturile TV, dar și din reviste. Actorul a sperat că e vorba doar de o întrerupere a colaborării și aștepta ca aceasta să fie reluată, la un moment dat.

 

“Farmacia inimii” a renunțat însă definitiv la Alexandru Arșinel, protagoniștii principali rămânând Nico și Adrian Enache. Maria Dragomiroiu și un colegul de la teatru al lui Arșinel, Cristi Simion, rămân și ei “pe fir”, dar numai cu ocazia unor evenimente speciale.

 

Alexandru Arşinel (78 de ani) a fost înlocuit cu un actor al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“, al cărui director este chiar Arşinel. De asemenea, reprezentanţii Catena i-au găsit înclouitoare şi Stelei Popescu. Actorul Cristi Simon (43 de ani), fost asistent al Andreei Marin în emisiunea „Surprize, surprize“, l-a înlocuit pe Alexandru Arşinel în spoturile publicitare ale farmaciei Catena. În prezent, Simon este angajat al Teatrului de Revistă din Bucureşti, unde face cuplet cu Nae Alexandru.

Articolul integral pe LIBERTATEA.