AcasăMoney&PeopleFlorin Calinescu, noua vedetă Antena 1! Incredibil, pentru ce a dat rolul...

Florin Calinescu, noua vedetă Antena 1! Incredibil, pentru ce a dat rolul de jurat la ”Românii au Talent”

A spus adio televiziunii după un șir de proiecte fără succes însă și-a mai dat o șansă. Nimeni altul decât Floriiiiiin Călinescu a semnat cu Antena 1.

Actorul a cărui imagine este legată de începuturile Pro Tv, va fi din acestă toamnă în banca juraților ”iUmor”. După fiasco-ul ”Florin Călinescu Show” de la Prima TV, unde și-a testat popularitatea după ce a demisionat de la Pro TV, actorul ce a făcut istorie în televiziunea de după ’89, în special cu ”Chestiunea Zilei”, va fi surpriza sezonului 13 ”iUmor”, alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Dezvăluirea uimitoare a fost făcută într-un clip distribuit pe rețelele de socializare.
„Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac. A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format”, a spus Florin Călinescu despre experiența de a lucre cu producătorul emisiunii sale de la Prima Tv.

Florin Calinescu, noua vedetă Antena 1! Va apărea la ”iUmor”

”Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de ”iutub, insta și tictoc”. Și p-ormă, cu conținut.”, a fost mesajul actorului în vârstă de 66 de ani după experiența de a lucre la Prima TV.

La începutul anilor ’90, Florin Călinescu a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea „Duminicile celor singuri” ( Pro FM). În 1996 ajunge la Pro Tv  unde realizează emisiunea ”Ora șapte, bună dimineața”, urmată de ”Chestiunea Zilei”. Între 1997 – 2001 și 2003. În 2001 este numit director general al postului Tele 7 ABC În 2003 a devenit directorul ziarului Știrea zilei. Revine în 2003 la Pro TV unde prezintă emisiunea ”Procesul etapei” timp de un an.  Între 2005 și 2007 a fost realizatorul emisiunii „Om la om” de la TV Spot.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.