AcasăMoney&PeopleFlorin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV. ”Renunț. Și la...

Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV. ”Renunț. Și la Românii au talent!”

Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV. Marele actor, unul din oamenii care au adus popularitate postului respectiv, a renunțat la colaborarea cu Pro TV.

Implicit la postura de jurat al ”Românii au talent”, din motive doar de el știute, dar promite că va face dezvăluiri bombă! Decizia sa vine la 25 de ani de când a ales să fie parte din echipa vedetelor celui mai popular post de televiziune românesc de după ’89. Actorul a făcut anunțul în urmă cu câteva momente, fără a oferi detalii despre motivul despărțirii sale de populara emisiune, implicit de Pro Tv, postul de televiziune la performanțele și succesul căruia a contribuit substanțial. ”Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul manegment al Pro TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii mai încolo!”, a fost mesajul sec, totodată promisiunea popularului actor.

Mălăele strânge ”tovarășii” pe 23 august la un spectacol ca în Epoca de Aur

Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV

Florin Călinescu (65 ani) s-a alăturat echipei Pro Tv în 1996, când a realizat matinalul ”Ora șapte, bună dimineața”, urmat de ”Chestiunea zilei” (1997-2003). Ulterior a acceptat postul de director al al postului Tele7 abc, apoi de director al ziarului ”Știrea zilei”. A revenit la Pro Tv în 2003 cu emisiunea ”Procesul etapei”.

Din 2015 este jurat al emisiunii ”Românii au Talent”.

La mare, la soare, în poziții provocatoare! FOTO HOT!

Ultimele Articole