AcasăMoney&PeopleFosta Miss Universe România, afacere prosperă în Japonia

Fosta Miss Universe România, afacere prosperă în Japonia

Bianca Tirsin, încoronată Miss Universe Romania în 2020, și care ne-a reprezentat țara la finala Miss Univers a lăsat concursurile pentru un business personal.

Frumoasa arădeancă (23 de ani) nu a reușit să câștige finala concursului consacrat ce are loc anual în Statele Unite ale Americii,  dar acestă aventură i-a deschis multe uși și i-a arătat oportunități de afaceri. ”Am un business în Japonia. Dacă lucrezi online îți este mult mai ușor, ai nevoie doar de internet și de laptop și rezolvi totul, nu trebuie să te mai deplasezi. Dar, cum mie îmi place să călătoresc și pandemia a venit așa prin suprindere și mi-a luat doi ani din viață, eu de-abia aștept să călătoresc și să caut mai multe oportunități în afara țării’, a sous pentru Ego frumoasa ardeleancă care administrează business-ul cu produse de îngrijire corporală, implicit magazinul său online de la 16 ani.

Magda Pălimariu este însărcinată, la aproape 43 de ani. Primele imagini și sexul bebelușului

Fosta Miss Universe România, afacere cu produse de îngrijire corporală în Japonia

Câștigătoare a mai multor titluri internaționale la mari concursuri de frumusețe, Bianca Tirsin este foarte încântată de cei care îi sunt clienți. ”Japonezii sunt punctuali. De exemplu la conferințele online trebuie să intru cu 10-15 minute înainte, dacă întârzii este o problemă, ești luat drept neserios, nepoliticos. Lucrez foarte bine cu ei. Îmi place foarte mult că au respect atât de mare. Dacă știi puțin și japoneză, îi cucerești. Am învățat japoneza. Bine, am învățat să mă prezint, pentru că altfel ești văzută de ei”, spune cea considerate cea mai frumosă femeie din România.

Se deschide Becali Hotels, în Venus. 6,8 milioane de euro a dat fiica latifundarului pe hotelul de 5 stele

Ultimele Articole