AcasăActualitateSocialGabriela Firea, revoltată de atitudinea colegilor săi: Am impresia că vorbesc DEGEABA

Gabriela Firea, revoltată de atitudinea colegilor săi: Am impresia că vorbesc DEGEABA

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, prim-vicepreşedinte PSD Gabriela Firea, a declarat sâmbătă, în localitatea 2 Mai, că există dezinteres din partea politicienilor de la guvernare privind acţiunile concrete de sprijinire a tinerilor.

Ea susține că mereu când deschide subiecte legate de tineri sau de copii, fiecare politician se uită pe telefon în loc să asculte.

„Uneori, am impresia că vorbesc degeaba, că pe lângă acele probleme mari, grave, energie, mediu înconjurător, care se discută în întâlnirile politice, când ridic şi eu mâna să discut despre copii şi tineri, fiecare se uită la telefon, ce mesaje a mai primit, emailuri. Nu înţeleg de ce lumea nu vibrează la aceste probleme, pentru că mi se par cele mai importante. Şi vă spun, am avut neplăcuta surpriză ca în 6-7 luni de guvernare să observ un mare dezinteres în ceea ce priveşte acţiunile concrete, practice.

Dar ceea ce pot să vă promit este că nu ne lăsăm şi nu vom considera niciodată sprijinul pentru o familie vulnerabilă ca fiind o pomană. Nu este o pomană, asta înseamnă Uniunea Europeană (…), trebuie să avem grijă de fiecare în parte, să nu lăsăm pe nimeni în urmă”, a susţinut Gabriela Firea, la Universitatea Europeană de Vară PES Activists România.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.