IMMOFINANZ închiriază pentru 25 de ani un spaţiu de birouri de 6.500 de metri pătraţi, pentru primul spital de dermatologie și chirurgie oncologică din țară

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală de real estate, anunță semnarea unui contract de închiriere pe o perioadă de 25 de ani, pentru o suprafață de 6.500 de metri pătrați în myhive Victoria Park, către Leventer Medical Group, unul dintre cei mai importanți operatori privați de sănătate a pielii din România. Suprafața închiriată va găzdui Leventer Hospital, primul spital de dermatologie și chirurgie oncologică din țară, iar tranzacția este una dintre cele mai importante în sectorul de office, din acest an. myhive Victoria Park se află în prezent în proces de renovare și modernizare. Viitorul spital va atrage o investiție a Leventer Medical Group de aproximativ 10 milioane de euro și va fi inaugurat în 2024.

Clădirea de birouri myhive Victoria Park este situată în zona de nord a Bucureștiului, având acces facil atât către centrul orașului, cât și către cele două aeroporturi.

 

„myhive Victoria Park este o clădire de birouri emblematică pentru piața locală. Suntem încântați că această proprietate din portofoliul nostru a fost aleasă pentru a găzdui primul spital privat de dermatologie și chirurgie oncologică, un pas major în evoluția pieței de servicii private de sănătate din România”, declară Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ România. “Acest proiect confirmă flexibilitatea companiei IMMOFINANZ în ce privește cerințele chiriașilor, precum şi capacitatea de a atinge cele mai ridicate standarde calitative de construcție”, adaugă Fulga Dinu.

 

„Prin parteneriatul cu IMMOFINANZ, ne bucurăm să putem investi în continuare în infrastructura medicală, un segment atât de necesar pacienților cu nevoi oncologice”, a declarat Claudiu Opran, fondator și acționar al Leventer Medical Group. „Pacientul este întotdeauna în centrul preocupării noastre. Trebuie să fim pregătiți să intervenim pentru fiecare persoană diagnosticată cu acest tip de tumori de piele, iar în cadrul Leventer Hospital vom putea face acest lucru”, a adăugat Dr. Mihaela Leventer, fondator și acționar Leventer Medical Group și Președinte al Fundației pentru Sănătatea Pielii.

Leventer Hospital va ocupa 6.500 de metri pătrați în clădirea de birouri myhive Victoria Park și va avea o capacitate de 5 săli de operație și peste 60 de paturi. Unitatea medicală va dispune și de un serviciu de ambulatoriu cu 15 cabinete și săli de tratament, laborator de anatomie patologică, compartimente de imagistică și radioterapie superficială și ortovoltaj. Investiția se va ridica la aproximativ 10 milioane de euro și va avea o structură mixtă de finanțare

 

Acesta este al doilea proiect major de adaptare a unei clădiri de birouri pentru a găzdui un spital privat la standarde internaționale, după ce IMMOFINANZ a semnat, tot pe 25 de ani, un contract de închiriere cu Provita Group care dezvoltă un spital multidisciplinar în clădirea IRIDE | eighteen.

 

IMMOFINANZ în România

 

IMMOFINANZ este un investitor pe piața din România de peste 17 ani. La 30 mai 2022, proprietățile din România aveau o valoare contabilă de 772,5 milioane EUR, reprezentând 14,7% din portofoliul total al companiei. Portofoliul de investiții active include 14 proprietăți, o suprafață închiriabilă de circa 334.000 de metri pătrați, cu o rată de ocupare de 86%. Cele mai importante proprietăți includ două clădiri de birouri din București, myhive S-Park și myhive Metroffice și cele două centre comerciale VIVO! Cluj-Napoca și VIVO! Constanța.

 

Despre Leventer Medical Group:

Bazele Leventer Medical Group au fost puse în 2012, prin înființarea Dr. Leventer Centre, pornind de la cei 20 de ani de experiență a Dr. Mihaela Leventer și 10 ani de existență a firmei Dermastyle. Cu peste 40.000 de biopsii realizate și 99,7% rată de succes în tratarea carcinomului cutanat, Dr. Leventer Centre este singura clinică acreditată de ASDS (American Society for Dermatologic Surgery) în microchirurgia Mohs în Europa Centrală și de Est. Planurile Leventer Medical Group includ, până în 2024, consolidarea și dezvoltarea ambulatoriului de dermato-venerologie, deschiderea spitalului de chirurgie oncologică în sfera țesuturilor moi, prezența regională națională și extinderea unor parteneriate internaționale în țările din regiune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri