x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

L-au găsit pe candidatul dispărut! Era la mănăstire

Ninel Peia a fost gasit la Manastirea Putna.

Author: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 08.11.2019, 8:46

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Romanesc la alegerile prezidentiale, despre care politistii clujeni au fost sesizati ca a disparut, a fost gasit joi noaptea la Manastirea Putna.

 

“A fost gasit la Manastirea Putna, unde a spus ca a mers sa se roage”, au declarat surse din ancheta.

 

Politia Cluj a pecizat ca Ninel Peia era cazat in manastire si nu a fost victima niciunei infractiuni.

 

“Acesta a refuzat sa insoteasca politistii pentru incheierea formalitatilor, sens in care a fost incheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, spun politistii.

 

Politistii clujeni au fost sesizati despre disparitia lui Ninel Peia de Serviciul de Protectie si Paza. Candidatul la presedintie din partea Partidului Neamul Romanesc ar fi fost vazut ultima data in cursul noptii de miercuri spre joi, la ora 01:17 pe camerele de supraveghere ale hotelului in timp ce parasea cladirea.

 

“In aceasta dupa-amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre disparitia lui Ninel Peia, candidat la presedintia Romaniei. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar in aceasta dimineata nu a mai fost gasit si nici nu a mai raspuns la telefon. In cauza se efectueaza cercetari.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM