La cât se ridică investiția într-un dozator de apă pentru birou?

În calitate de antreprenor ori administrator al unui business de dimensiuni mici sau medii (excludem din discuție corporațiile, întrucât pentru ele factorul financiar nu reprezintă o problemă deosebită), te poți regăsi de multe ori în situația de a fi prins între „ciocan” și „nicovală”. Mai exact, dorești să oferi tot soiul de beneficii angajaților, însă trebuie întotdeauna să ții cont și de cheltuieli, astfel încât acestea să nu afecteze profitul și bunul mers al afacerii. Tocmai de aceea, în articolul de față, îți vom dezvălui la cât se ridică investiția într-un dozator de apă pentru birou, o sursă inestimabilă de sănătate și energie pentru toți colegii tăi.

Ideea instalării unui dozator apa birou va fi, cu siguranță, foarte bine primită, în primul rând pentru că, din păcate, în România, apa de la robinet nu poate fi întotdeauna catalogată drept potabilă, având un aspect, un miros și un gust reprobabile. În al doilea rând, achiziționarea acestui dispozitiv reprezintă o mică, dar importantă, dovadă de respect pentru subalterni, care vor simți că îți pasă de ei și le porți de grijă și în alte moduri decât cele „clasice” (creșteri salariale cel puțin la fel de mari precum inflația). Prin urmare, este clar o decizie avantajoasă pentru atmosfera de la muncă, însă cât te va costa, la propriu, să o pui în practică?

Dacă alegi oferta unui furnizor precum H2On, care livrează în toată țara, în cel mai scurt timp, o apă microbiologic pură și premiată inclusiv la nivel internațional (Superior Taste Award, acordat de către prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles, în 2019, 2020, 2021 și 2022), vei putea obține un dozator de apă pentru birou pentru doar câteva sute de lei. Iar, dacă alegi variantele de custodie sau abonament (fără a cumpăra efectiv dispozitivul), prețul scade, în mod logic, chiar și mai mult. Iată, în continuare, cele trei variante pe care le ai:

1. Cumpărare dozator apă birou: Electron (3 bidoane cu apă H2On 19litri incluse) – 449 de lei, Nautilus (3 bidoane incluse) – 599 de lei, Star (3 bidoane incluse) – 690 de lei, AQUAVIA (3 bidoane cu apă AQUAVIA 19litri incluse) – 611 lei;

2. Custodie dozator apă birou: AQUAVIA (cu obligativitatea de a achiziționa separat cel puțin 3 bidoane) – 117 lei pe lună;

3. Abonament dozator apă birou: AQUAVIA + 2 sau 4 bidoane incluse (abonamentul mai include transport gratuit, un set de pahare de carton și o igienizare gratuită periodică) – 127 sau 196 de lei pe lună (în funcție de numărul de bidoane). În cazul în care este nevoie de mai multă apă, aceasta poate fi achiziționată separat.

După cum vezi, ai la dispoziție numeroase variante, dintre care să o alegi pe cea potrivită situației, nevoilor și bugetului firmei tale. Unele opțiuni sunt de tipul „one time only”, în timp ce restul presupun plăți recurente, însă mai mici – totul depinde de cash flow-ul din interiorul companiei tale. Un lucru este, însă, cert: nu există om, și prin urmare nici angajat, căruia să nu îi placă apa de calitate și, mai ales, care să nu aibă nevoie de ea în fiecare zi. Hidratare plăcută!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed