Oferta corporate evoMAG pentru campania Back to School

Adaptabilitatea tehnologică este una dintre principalele condiţii pe care o firmă trebuie să le îndeplinească pentru a supravieţui pe piaţă. Mediul de afaceri a crescut considerabil în România, acest lucru datorându-se în mare măsură, atât investiţiilor masive în tehnologie, cât şi datorită utilizării vaste a internetului de către consumatori. Reţelele de socializare au devenit unul dintre principalele moduri în care firmele îşi desfăşoară campaniile de marketing, fiind un mod mai eficient şi mai rentabil de a promova produsele şi serviciile comercializate.

Indiferent de domeniul de activitate, abilitatea de a funcţiona şi cea de a fi prezent în mediul online, sunt cerinţe pe care nicio firmă nu le poate ignora. În acest sens, o firmă trebuie echipată cu cele mai noi tehnologii şi device-uri, pentru a putea funcţiona în cel mai eficient şi profitabil mod.

Achiziţionarea aparaturii potrivite este una dintre cele mai importante misiuni ale unui manager, de aceea este esenţial ca acesta să se orienteze spre un magazin cu o ofertă corporate avantajoasă, nu doar din punct de vedere al preţului de achiziţie, ci şi al calităţii produselor cumpărate şi a serviciilor ce le însoţesc pe acestea. De aceea evoMAG, cu un departament special conceput pentru vânzările Business to Business, este partenerul ideal ce vă poate oferi cele mai noi şi performante produse potrivite pentru afacerea dumneavoastră.

Back to school – momentul oportun pentru achiziţiile de toamnă

Orice manager cunoaşte faptul că, pentru a maximixa profitul nu este important doar un produs sau un serviciu de calitate, ci şi o gestionare cât mai corectă a resurselor. Prin urmare, cercetarea pieţei şi găsirea unui furnizor de încredere ce oferă preţuri avantajoase, nu doar la materiile prime, ci şi la echipamentele folosite este o acţiune de o importanţă semnificativă.

Campania de toamnă evoMAG Back to School este una dintre cele mai mari şi importante evenimente din această perioadă, fiind un interval indicat şi convenabil pentru a achiziţiona echipamentele IT necesare şi a oferi clienţilor dumneavoastră produsele IT de care aceştia au nevoie. În acest sezon, numărul de device-uri achiziţionate creşte considerabil, fiind una dintre cele mai bune şi profitabile perioade de a le introduce în oferta dumneavoastră.

Ce soluţii IT sunt incluse în oferta corporate evoMAG?

evoMAG este unul dintre liderii de piaţă din România, fiind pregătit să vă ajute şi să vă furnizeze echipamentele IT de care firma dumneavoastră are nevoie. Oferta Business to Business este una extinsă şi special concepută pentru acest segment de piaţă, astfel încât orice societate să poată beneficia de produse avantajoase şi servicii adiacente favorabile.

Cele mai utilizate şi populare soluţii IT de care puteţi beneficia atunci când alegeţi să lucraţi cu noi sunt următoarele categorii de produse:

Laptopuri

Laptopurile au devenit în ziua de azi principalele instrumente de lucru, nu doar în mediul de afaceri privat, ci şi în instituţiile publice sau şcoli. Portabilitatea şi viteza de mişcare sunt caracteristici cheie în ziua de azi, de aceea abilitatea de a lucra neîntrerupt din orice locaţie a devenit un avantaj inconfundabil. Pe lângă acest lucru, beneficiul major pe care un laptop vi-l poate oferi este acela că este mai uşor de operat şi implementat, acesta fiind deja echipat cu absolut tot ce aveţi nevoie, de la monitor şi tastatură, până la mousepad.

Bateria integrată poate fi de mare ajutor, fiind o modalitate sigură de a vă garanta că documentele dumneavoastră pot fi salvate în siguranţă în cazul unei întreruperi neprevăzute de curent şi vă poate permite să lucraţi şi atunci când sunteţi departe de o sursă de energie.

Indiferent de domeniul de activitate, puteţi beneficia foarte mult de astfel de device-uri, fiind potrivite pentru o varietate largă de acţiuni, de la proiecte ce necesită o performanţă crescută, precum editarea foto, video sau dezvoltare de soft, până la activităţi mai uşoare, cum ar fi redactarea documentelor sau activităţi educaţionale.

PC

Birourile clasice, ce nu necesită mobilitate, pot beneficia de puterea de neegalat a PC-urilor. Cu un preţ de cele mai multe ori mai scăzut faţă de laptop-uri, în funcţie de activitatea pe care o desfăşuraţi, un PC vă poate ajuta să vă duceţi la capăt toate obiectivele propuse. Unul dintre principalele avantaje ale acestor device-uri este acela că este mult mai uşor şi mai economic de a le moderniza cu componente noi, fiind un mod mai rentabil de a extinde durata de folosinţă a acestora.

Monitoare

Indiferent că lucraţi cu un laptop sau un PC, un monitor sau chiar unul în plus vă poate extinde suprafaţa de lucru, fiind cel mai eficient mod de a vă mări volumul de muncă, astfel crescând productivitatea şi performanţa.

Tablete

La fel ca şi în cazul laptopurilor, tabletele au devenit device-uri foarte performante, capabile să vă ajute să vă îndepliniţi sarcinile, mai ales atunci când sunteţi în deplasare, departe de birou. Cu o suprafaţă mai extinsă decât un telefon, dar şi cu o greutate mult mai redusă decât un laptop, tableta este cel mai bun compromis şi oferă cel mai bun raport preţ – calitate de care vă puteţi bucura.

Imprimante

Imprimarea documentelor, atât în mediul privat, cât şi în sistemul public are o importanţă semnificativă. Soluţiile de printare pe care evoMAG le oferă sunt perfect concepute pentru a vă putea ajuta să vă realizaţi volumul de muncă în cel mai bun mod. Pe lângă cele mai performante imprimante de pe piaţă, evoMAG oferă consumabile şi soluţii pay per page special proiectate, dar şi opţiuni de manangement şi arhivare.

Smartphone-uri

Telefoanele mobile au evoluat semnificativ în ultimii 15 ani. Deşi acestea au avut şi încă au ca principal scop comunicaţiile verbale, acestea s-au dezvoltat şi au început să fie folosite în fiecare zi ca dispozitive multimedia. Fiind cel mai portabil tip de device din ziua de azi, telefonul mobil este capabil să îndeplinească activităţi complexe, astfel vă poate ajuta nu doar în comunicare, ci şi în munca de zi cu zi.

Care este beneficiul accesării ofertei corporate evoMAG?

Furnizarea de echipamente IT de cea mai înaltă calitate este unul dintre principalele obiective ale diviziei Business to Business evoMAG. Indiferent de domeniul de activitate în care vă desfăşuraţi operaţiunea, evoMAG este pregătit să vă ofere cele mai bune soluţii IT, astfel să puteţi să vă dezvoltaţi şi să vă continuaţi afacerea în cele mai performante condiţii.

Colaborarea cu evoMAG poate fi benefică pentru dumneavoastră în mai multe moduri, cele mai importante dintre acestea fiind:

Termen de plată

Plata produselor şi serviciilor achiziţionate de la evoMAG se poate realiza acum mai uşor ca niciodată. Mediul de afaceri este într-o permanentă schimbare, de aceea evoMAG vine în sprijinul dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de plăti la o dată agreată de ambele părţi.

Limita de credit B2B

Pentru a avea succes este important ca o întreprindere să investească inteligent în echipamente. În acest fel, evoMAG vă poate oferi o linie de credit B2B personalizată, astfel încât achiziţia de produse şi servicii să se realizeze imediat.

Gamă largă de produse

Fiind unul dintre cei mai mari şi importanţi furnizori de echipamente IT din România, evoMAG este pregătit să vă furnizeze instrumentele şi device-urile de care aveţi nevoie. O firmă are nevoie în general de o cantitate mai mare de astfel de produse faţă de o persoană fizică, de aceea procurarea acestora de la un furnizor de încredere şi la un preţ avantajos este întotdeauna un beneficiu.

Transport gratuit

Comanda nu este finalizată decât în momentul livrării acestora. evoMAG vă va livra produsele gratuit oriunde în România, uşor şi rapid, astfel încât activitatea dumneavoastră să nu aibă de suferit.

Consultanţă gratuită

Achiziţia de produse sau servicii specializate poate fi complicată, de aceea evoMAG vă poate oferi consultanţă pentru a vă asigura că ceea ce cumpăraţi este potrivit pentru dumneavoastră şi pentru activitatea pe care o desfăşuraţi.

În ziua de azi, departamentul IT a început să capete o importanţă din ce în ce mai mare în nenumărate sectoare, ce nu aveau nevoie în mod tradiţional de acesta. De la industria agricolă, sectorul public sau educaţional, până la agenţii media, clinici private şi multe altele, echipamentele IT au devenit indispensabile.

Achiziţionarea acestora de la un furnizor de încredere precum evoMAG, prin accesarea ofertei corporate vă poate avantaja din multe puncte de vedere şi poate fi un mod excelent de a vă moderniza afacerea sau instituţia. Astfel, operaţiunea desfăşurată nu va avea de suferit din cauza schimbărilor tehnologice şi va putea beneficia de pe urmă acesteia.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri