România se topeşte de căldură! Cum va fi vremea în luna iulie. Prognoza meteo ANM

Temperaturile medii ale lunii iulie se vor situa peste cele specifice acestei perioade, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru perioada 3-10 iulie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, dar  cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile estice și sud- estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, sud- vestice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Perioada 10-17 iulie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cu excepția extremității de sud-est a țării, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în zonele montane.

Perioada 17-24 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Perioada 24-31 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Perioada 24-31 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, transmite ANM.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed