”Soundtracks in Concert”, celebre coloane sonore live, în parc, cu intrarea liberă. Muzica celor de la Vibe Orchestra va însoți fabuloase video proiecții

Unul dintre cele mai originale concerte din acest sfârșit de vară propune publicului bucureștean o incursiune în lumea fascinantă a cinematografiei hollywoodiene pe acordurile Vibe Orchestra.

Cele mai îndrăgite piese muzicale ale tuturor timpurilor, piese emblematice care fac parte din coloana sonoră a filmelor Harry Potter, Titanic, Pirații din Caraibe, Gladiatorul, Star Wars, Superman, Stăpânul Inelelor, The Avengers sau Spiderman se vor auzi mâine, 25 august  (cu începere de la orele 20.00), în Parcul Sebastian din Capitală.

Ajutat de proiecții, publicul se va putea delecta cu cele mai cunoscute piese muzicale de box office interpretate live de Vibe Orchestra, sub bagheta dirijorului Alexandru Ilie.

“Soundtracks in Concert” este un adevărat spectacol ce nu trebuie ratat, o experiență audio-video de mare clasă care va cuceri publicul indiferent de vârstă ori preferințe muzicale. Evenimentul oferă mixul ideal între comercialul  de box office și muzică clasică de înaltă ținută. Ne dorim astfel să atragem cât mai mult public tânăr care să (re)descopere frumusețea muzicii clasice de calitate și a artei sub toate formele”, declară Alexandru Ilie, dirijor si președinte APCTTR.

Soundtracks in Concert”, celebre coloane sonore live, în parc, cu intrarea liberă

Alexandru Ilie (FOTO) s-a remarcat la nivel național și internațional fiind unul dintre cei mai apreciați dirijori ai României din tânăra generație, iar în prezent este dirijorul permanent al Operei Comice pentru Copii și al Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București. Spectacolul “Soundtracks in Concert” este susținut de VIBE Orchestra, o orchestră formată din tineri muzicieni absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din Bucuresti, profesioniști consacrați care colaborează cu cele mai importante filarmonici din țară și de peste hotare, iar Concert Maestru este Rafael Butaru, care activează la Filarmonica „George Enescu” din București și la Opera Națională București.

Spectacolul “Soundtracks in Concert” este organizat de Asociația pentru Promovarea Copiilor și Tinerilor Talentați și  Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”, iar accesul publicului este gratuit.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri