Suma fabuloasă pe care o cere Oana Zăvoranu să apară la o emisiune de televiziune! E falită dar percepe o avere: ”Habar nu am dacă îi mai dă cineva vreodată banii”

Suma fabuloasă pe care o cere Oana Zăvoranu să vină la o emisiune de televiziune să ia showbizz-ul la rost!

A dat din casă chiar cunoscutul realizator de emisiuni mondene Cristi Brancu care dă de înțeles că s-a lovit de oferta efervescentei Oana (50 de ani) după ce a invitat-o la una din edițiile emisiunii sale. S-a întâmplat în ziua în care vedeta a fost citată la Cartea de Apel, unde a avut o nouă înfățișare în procesele pe care și le-au deschis reciproc, de partea cealaltă fiind fostul manager al clinicii sale, Dr Bogdan Furtună. Colac peste pupăză, acesta a intrat și în colimatoriul anchetatorilor DNA. În platoul emisiunii s-a prezentat doar medicul, Oana Zăvoranu condiționând invitația pentru nu mai mult nici mai puțin de 10.000 de euro.

10.000 de euro cere Oana Zăvoranu, conform lui Cristi Brancu, să vină la o emisiune de televiziune!

”A avut loc o nouă înfățișare în procesul dintre Oana Zăvoranu și Bogdan Furtună, avem și declarația ei din presă. Sigur că o să o și sunăm pe Oana, pentru că ea are senzația că noi la emisiune ținem doar cu unul. Ea trebuie să știe că poate veni la emisiune, chiar dacă cere 10.000 de euro și habar nu am dacă îi mai dă cineva vreodată banii pentru o singură apariție la TV, noi chiar ținem la ea și vrem să îi auzim vocea plină de talent. Până atunci, ne răspunde doar domnul doctor”, a spus în direct la Exclusiv VIP, Cristi Brancu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed