AcasăGeneralTOP 10 joburi bine plătite care se pot realiza prin telemuncă

TOP 10 joburi bine plătite care se pot realiza prin telemuncă

Multă lume își caută din ce în ce mai des un job care poate fi realizat prin telemuncă, iar variante există. Află chiar acum TOP 10 joburi bine plătite care se pot realiza prin telemuncă.

Unul dintre cele mai bine plătite joburi care se pot realiza prin telemuncă este cel de it-ist, iar salariile sunt și ele promițătoare, vorbind de sume catre depășesc 1.000 de euro în cazul celor aflați la început.

TOP 10 joburi bine plătite care se pot realiza prin telemuncă

Un alt job de success care poate fi realizat prin telemuncă este cel de specialist de comunicare. Aceștia sunt căutați în principal pentru dezvoltarea strategiei de comunicare pe care respectivele companii sau instituții trebuie să le implementeze pentru a supraviețui actualei crize.

User Experience designer este un alt job sure care te poți orientalists. Un designer UX este responsabil de experiențele uitilizatorului și trebuie să facă site-urile și aplicațiile cât mai accesibile.

Designerii UX nu au neapărat nevoie de cunoștințe de programare, dar ele sunt binevenite. De cele mai multe ori, designerii sunt absolvenți în domenii conexe precum psihologie, sociologie și altele care au la bază cercetarea.

Există și posibilitatea de profesori online. În afară de școlile care angajează deja profesori pentru predarea cursurilor online, acest job poate fi făcut și în regim de freelance, creându-ți propriul canal de cursuri contra cost pe diferite platforme speciale. Dacă în mediul de stat, salariile nu sunt foarte mari, în mediul privat salariul unui profesor online se situează în jurul sumei de 800 de euro în funcție de numărul de ore și de experiență.

TOP 10 joburi bine plătite care se pot realiza prin telemuncă

Un alt job la mare căutare este cel de Social Media Specialist, persoană care se ocupă de promovarea pe rețelele de socializare și care poate încasa un salariu de până la 3.000 de euro.

Jobul de Quality Assurance tester (tester pentru controlul calității) este un alt job conex domeniului IT aflat la mare căutare în această perioadă. Jobul reprezintă testarea unui produs și găsirea unor eventuale erori.

Poți opta și pentru un job de traducător care în funcție de limba pe care o cunoști poate fi plătit generos. Câștigurile sunt strâns legate de gradul de dificultate al traducerilor – cele tehnice sau din domenii specializate fiind mai bine plătite decât traducerile de literatură. În funcție și de experiență și de tipul traducerii, un traducător poate câștiga între 800 și 3000 de euro pe lună.

Ecommerce manager este o altă varianta. Un ecommerce manager este responsabil de vânzările online ale unei companii și trebuie să dezvolte și să implementeze strategii pentru asigurarea profitului.

O altă posibiliate pentru munca la distanță o reprezintă contabilitatea. Pentru a deveni contabil autorizat ai nevoie de o diploma de facultate care să ateste că ai studii economice superioare, iar apoi te poți înscrie la Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România pentru a obține acreditările necesare.

Ultimele Articole