AcasăMoney&PeopleVica Blochina participă la Survivor să scape de datorii: ”Plec pe bani...

Vica Blochina participă la Survivor să scape de datorii: ”Plec pe bani mulți în vacanță, fac și detox în junglă!”

Vica Blochina s-a vândut scump să accepte provocarea Survivor. Aceea e a schimba confortul apartamentului său de lux cu traiul în jungle dominicană.

Lituanianca ce i-a făcut un copil în afara căsătoriei fostului selecționar al naționalei de fotbal Victor Pițurcă, se numără printre cei 12 concurenți din echipa ”Faimoșilor” care au plecat deja în Republica Dominicană pentru viitorul sezon Survivor România 2023.

Vica Blochina participă la Survivor să scape de datorii: ”Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Asta m-a convins”, i-a spus Blochina (47 de ani) lui Cătălin Măruță. ”Tu ai văzut o femeie la vârsta mea să meargă la Survivor? Este prima oară în viața mea când, după ce am semnat, am fost foarte fericită, iar acum mă stresez că nu voi reuși să fac probe, că nu voi putea sta cu multă lume și să dorm pe o scândură”, a mai spus fosta balerină care ”dansează” pe datorii, inclusiv în blocul unde locuiește și unde asociația de proprietari i-a dat întâlnire la tribunal.

Vica Blochina participă la Survivor să scape de datorii

Vica va face echipă în echipa Faimoșilor cu DOC, solista Maria Constantin, Ionuț Iftimoaie, fostul ”Leu” Sebastian Dobrincu (”Imperiul Leilor”), Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge (solist și vedetă de televiziune), gimnasta Ștefania Stănilă, coregrafa și balerina Bianca Patrichi, actrița Ada Dumitru, trapperul Gheboasă și Carmen Grebenișan, creatoare de conținut.

Gabi Balint a împlinit 60 de ani! Cum s-a îmbrăcat Gică Hagi la aniversarea marelui fost jucător! 

Născută pe 8 august 1975, în Lituania (Klaipeda), Vica locuiește în România de aproape 30 de ani. La 20 de ani l-a întâlnit pe fostul selecționer Victor Pițurcă, iar cei doi au avut o relație ce a durat 16 ani, conform spuselor sale. Cei doi au împreună un băiat, pe Edan.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.