Cândva făcea furori cu piesa ”Se duc banii”, astăzi face afaceri de MILIOANE DE EURO. George de la Body& Soul s-a îmbogățit din mațe pentru cârnați

0
68

În urmă cu 20 de ani adolescenții fredonau piesele ”Superfemei” ori ”Ne-au topit căldurile”, scoase cu trupa sa, Body&Soul, astăzi om de afaceri de succes și milionar. George Monceanu (FOTO centru) a făcut bani din importul ”mațelor”!

Firma moștenită de la tatăl său, Emil Monceanu, este, de mai bine de 20 de ani, unul din principalii importatori de membrane artificiale pentru mezeluri din România. Recent, George (43 ani), autorul succesului Body&Soul ”Se duc bani”, a scos la vânzare un teren în București, Șoseaua Vergului (vechiul sediul al firmei sale, Inorogul), de aproape 10.000 metri pătrați, evaluat la circa 4 milioane euro.

”Aș putea face ocolul Pământului cu mațele de cârnați vândute”, spunea într-un interviu, vedeta topurilor dance din anii 2000, George Monceanu care, în ciuda statutului său, nu exclude ideea de a urca din nou pe scenă, alături de colegii să din perioada de glorie Body &Soul, la concerte retro.

Prințul Harry și Meghan Markle primesc 30 milioane lire sterline pentru a produce podcasturi

George de la Body& Soul s-a îmbogățit din mațe pentru cârnați! ”Am vândut în jur de 35.000 de kilometri de membrane pentru mezeluri”

”Am 120 de angajați, nu am dat afară. Importăm mațe pentru cârnați din multe țări. Până acum trei ani, eram doar importatori, acum și exportăm membrane pentru mezeluri în toată lumea, colaborăm inclusiv cu Afganistan și cu Pakistan. Am vândut în jur de 35.000 de kilometri de membrane pentru mezeluri, Crăciunul trecut, se comercializează foarte bine de Sărbători. Aș putea face ocolul Pământului cu mațele de cârnați vândut”, spune George, anteprenor a cărui cifră de afaceri este de milioane de euro. ”Referitor la Body & Soul, vrem să lansăm ”Fetele din România”, o piesă nouă, antrenantă, de vară. Muzica este marea mea pasiune, sper ca, în acest an, să revenim în forță pe scenă, ne este dor de spectatori, de aplauze, de turnee”, spune George de la Body& Soul care s-a îmbogățit din mațe pentru cârnați.

Primii bani câștigați de Andreea Esca nu au fost din televiziune