Ai fi surprins să afli care a fost cel mai căutat român pe Google în 2022. Top 10 vedete și personalități dar și cele mai populare ”search”-uri de la noi

Google a făcut public topul celor mai populare nume și termeni în motorul de căutare pentru România.

Cum era de așteptat odată cu conflictul din țara vecină,  ”Ucraina” a fost termenul cel mai tastat în 2022, de asemenea, ”Rusia” și ”Putin”. Însă, din toate categoriile clasamentului căutărilor, în fruntea clasamentului celor mai căutați oameni pe Google îl găsim pe primul loc pe autohtonul Florin Salam. Manelistul se poate lăuda că românii s-au interesat constant de el și activitatea sa și în mulți alți ani, din 2015 până în prezent* Performațele sportivului David Popovici l-au clasat în Top 10 persoane căutate pe Google, unde a ajuns și George Buhnici după derapajele sale sexiste* Surpriza anului, prezenta dansatoarei Anne Bagu, vedeta TikTok-ului românesc, în topul celor mai căutați români pe Google în 2022.

Top 10 cele mai cautate nume pe Google 2022

1. Florin Salam
2. Vladimir Putin
3. David Popovici
4. Novak Djokovic
5. George Buhnici
6. Will Smith
7. Volodîmîr Zelenski
8. Amber Heard
9. Elena Udrea
10. Anne Bagu

Ce au mai căutat românii pe Google în 2022

Din categoriile clasamentului Google mai găsim ”Nosfe”, rapperul de la Șatra BENZ recent trecut în neființă, ”Fiica Ambasadorului”, pe primul loc la seriale căutate pe popularul motor,”Team Building” la categoria filme, ”Vacanță Grecia” la cele mai căutate vacanțe și ”Idei de cină”, pentru cei care se aflu în criză de inspirație culinară.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri