RTV și A3, promovare masivă a lui Șoșoacă: „O dată dacă spun ‘Ieșiți în stradă’, aia se va întâmpla”

0
10
RTV și A3, promovare masivă a lui Șoșoacă: „O dată dacă spun ‘Ieșiți în stradă’, aia se va întâmpla”

Antena 3 si Romania TV au difuzat, duminica seara, ample declaratii si interventii in direct ale senatoarei Diana Sosoaca in contextul protestelor minerilor din Valea Jiului. Sosoaca a acuzat guvernul ca este „fascist si bolsevic” si a amenintat ca in orice moment poate sa ii scoata pe romani in strada. Ambele posturi au prezentat aceeasi fotografie cu Sosoaca, zambind imbracata intr-o ie romaneasca, un indiciu ca este o campanie coordonata de promovare a senatoarei.

 

INCIDENT la ”Marius Nasta” din București. Instalația de climatizare de la unitatea mobilă a scos fum puternic

 

 

 

„O data daca spun ‘iesiti in strada’, aia se va intampla. Eu am oprit minerii sa vina la Bucuresti. I-am sfatuit sa nu vina. Autoritatile ii vor provoca pe mineri, vor da filmari din 1990 si vor instiga la revolta intre o parte a bucurestenilor si mineri. Minerii sa stea linistiti, nu permit sa fie folositi de aceasta putere fascista si bolsevica”, a declarat Sosoaca la Romania TV.

 

Şoşoacă l-a confruntat pe Vlad Voiculescu după spitalul de la Marius Nasta. SCANDAL: “Dă-te la o parte, sunt senator”

 

 

 

„Avem guvern de inalta tradare nationala. DNA si DIICOT ar trebui sa intre in ei si sa ii aresteze pe toti. Solicit DNA-ului si DIICOT-ului sa aresteze toti politicienii care au semnat distrugerea economiei nationale a Romaniei. Arestarile sa inceapa din aceasta noapte. Romania este o colonie cu sclavi”, a mai sustinut Sosoaca.

In acelasi timp, Antena 3 difuza declaratii ale Dianei Sosoaca si le cerea liderilor PSD si AUR, Marcel Ciolacu si George Simion, sa comenteze afirmatii ale lui Sosoaca. „Diana Sosoaca este un politician abil care a folosit o oportunitate”, a laudat-o Ciolacu pe Sosoaca.

Romania TV si Antena 3, posturi de propaganda ale PSD, s-au remarcat in ultimi 10 ani prin ample campanii impotriva statului de drept si de decredibilizare a Uniunii Europene.

 

Sociologul Vasile Dincu, presedinte al Consiliului National al PSD, a declarat in urma cu doua zile ca senatoarea Diana Sosoaca este primul loc intre politicieni in care romanii au „foarte multa incredere”.

„Dragi prieteni care mai trageti cu ochii la sondaje, o prajitura de weekend vreau sa va ofer. Nu cred ca ati vazut vreodata un politician atat de promovat de televiziuni ca si senatoarea Diana Ivanovici Sosoaca. Si nici asa o crestere de Fat Frumos in notorietate si incredere. Chiar ma mir cum de nu au observat si promovat personajul vreun sociolog national. Va dau o comparatie cu Premierul Romaniei, ca sa nu fac vreo impietate comparand cu maririle politicii noastre. La incredere ‘foarte multa’ bate pe toata lumea. Ce ziceti, cine o va folosi in scurt timp pentru cresterea muschilor unui partid mai micut, dar dragut?”, a scris Dincu pe Facebook.