Încă un tânăr cu origini românești se laudă cu o avere de 8 milioane $ /VIDEO! La 24 de ani, americanul Sebastian Ghiorghiu crede că ”200.000 de dolari nu înseamnă decât mărunțiș”

După Sebastian Dobrincu, internetul scoate la rampă încă un milionar în dolari care a făcut avere în Statele Unite ca digital anteprenor. La 24 de ani, româno-americanul Sebastian Ghiorghiu consideră că, raportat la câți bani se învârt în lume, ”200.000 de dolari nu înseamnă decât mărunțiș”.

Parcursul profesional al tânărului a început la o spălătorie auto. Ghiorghiu susține că câștigat circa 8 milioane de dolari din surse diverse ce au legătură strânsă cu internetul, cea mai importantă aceea de face publicitate pe Google pentru o firmă de transport de la stoc la cel care face felurite comenzi online.

Ca și milionarul Dobrincu (24 ani), fostul ”leu” de la Imperiul Leilor care a luat viața în piept după ce a fost exmatriculat din liceu (ulterior proiectele sale în online au ajuns la urechile lui Zuckerberg ori Jeff Bezos), și Sebastian Ghiorghiu a plecat de la munca de jos.

La 24 de ani, americanul Sebastian Ghiorghiu se laudă cu o avere de 8 milioane $ făcută din propria muncă

Născut din părinți români, care au emigrat în Statele Unite în anii ’80, tânărul a căutat mereu o cale să se îmbogățească. Primele sale slujbe au fost la două mari rețele de fast foods, apoi la o spălătorie auto. Prima sa afacere, ca agent imobiliar s-a dezvoltat pe internet. Mai nou, Sebastian Ghiorghiu își laudă situația pe YouTube, unde să sfaturi despre cum să câștigi.

Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani acolo.  „200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, sunt mărunțișuri”, susține tânărul milionar posesor de supercar-uri și care, până la 19 ani, a strâns 80.000 de dolari de pe urma  tranzacțiilor imobiliare.

Sebastian Ghiorghiu laudă câștiguri de 300.000-400.000 de dolari profit într-o lună, spune el în mediul online, unde postările sale strâng milioane de vizualizări.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri