O mare actriță româncă s-a stins din viață la doar 56 de ani! A jucat în capodopera ”4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” ce a primit Palme d’Or, Marele Premiu la Cannes

Actrița Diana Cristescu s-a stins din viață astăzi, la doar 56 de ani.

Actriță. profesoară, regizoare de teatru și scenaristă, artista Teatrului Național I.L. Caragiale, polivalenta artistă s-a afirmat și în apreciate pelicule cinematografice precum ”Aferim”, ”Babardeală cu bucluc sau porno balamuc” ori ”4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” (regizor Cristian Mungiu), film ce a primit zeci de premii, inclusiv un Palme d’Or la cea de-a 60-a ediție a Festivalului de la Cannes.

Actrița Diana Cristescu s-a stins din viață la doar 56 de ani!

”Azi a plecat dintre noi spre Împărăția cea Albă actrița Adina Cristescu. Un talent al generației sale, recunoscut de regizorii Radu Jude, Cristi Puiu și alții. Adina Cristescu a fost un mare prieten de suflet, un tovarăș de drum lung. A trăit cu sinceritate și modestie ca o candelă care i-a luminat și încălizit pe cei din preajma sa. Un adevărat prieten. Cei mici și cei mari care au fost la teatrul Abracadabra o să-și aducă aminte cu drag de Buna Poveștilor! Întreaga echipă a teatrului este alături de familie în aceste momente de grea încercare și durere. Te vom iubi mereu, draga noastră prietenă. Dumnezeu să te odihnească”, și-a exprimat regretul Marian Râlea, bun prieten al artistei ce s-a stins mult prea devreme.

 Trupul neînsuflețit va fi depus marți, 26 septembrie, la capela Bisericii Boteanu Ienii, de lângă Ateneul Român. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed