Dan Bittman călătorește cu STB și SNCFR deși este unul dintre cei mai bogați soliști de la noi!

Dan Bittman continuă să surprindă prin modul în care își trăiește viața în fiecare zi. Dincolo de scenă, ”holograful” este una din vedetele care a îmbrățișat modestia, în ciuda faptului că are venituri bunicele și o avere admirabilă în breasla muzicală.

Solistul uneia dintre cele mai respectabile și scumpe formații pop-rock de la noi, dar și proprietarul parcului de agrement și sporturi nautice A2 Wake, s-a plictisit de motociclete și luxoase SUV-uri. Mai nou, practicul cetățean Dan Bittman (62 de ani) se folosește prin oraș și de linii de autobuze STB astfel, protejându-și permisul de conducere. ”Carnet” ce i-a fost de câteva ori suspendat temporar, inclusiv la sfârșitul anului trecut.

Dan Bittman, călătorește cu STB și SNCFR! „Carnetul s-a stricat și am dat și am cucerit testul care se dă ca să recapăt o parte din el. Partea care îi permite să mai circul cât de cât. Știi cât de bine mă simt fără? Sunt atâtea mijloace de transport…”, a spus artistul lui Teo Trandafir, căreia i-a recunoscut că se folosește de o linie care merge din Cartierul Aviației la principalul mall din nordul Capitalei.

”Merg cu 301 până la Mall Băneasa. Ce să zică lumea? Unii se uită, alții nu. Mă simt foarte bine, am fost de nenumărate ori cu 301 și îmi place. Te duci cu telefonul și faci beep (achită călătoria cu ajutorul cardului bancar-n.r.) l și dai 3 lei, adică 3 lei, nimic. Și ajungi într-un sfert de oră exact cum ajungeam și cu mașina mea

Mai smart decât mii de români, Bittman a fost în acestă iarnă la schi cu trenul, evitând astfel traficul infernal de pe Valea Prahovei. ”Două ore, până la Predeal. Nu patru, nu șase. Cu trenul, clasa întâi sau a doua, depinde cum găsești. Se mai uită unul în câș. Bună ziua, domnul Dan! Ăla care vine și îți ia amprenta dacă ai plătit. Dar nu e nicio problemă, așa ar trebui să fie normalitatea”, a adăugat popularul solist anteprenor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed