AcasăMoney&PeopleEi sunt cei mai urmăriți TikTok-eri din lume!

Ei sunt cei mai urmăriți TikTok-eri din lume!

Ei sunt cei mai urmăriți TikTok-eri din lume! Platforma cu cea mai rapidă creștere, cu peste 2 miliarde de utilizatori, le-a făcut cu ochiul multor creatori de conținut dar și multor celebrități care se întrec în filmulețe.

 Dacă la noi cel mai cunoscut și urmărit cont TikTok, Andra Gogan (@andragogan), are peste 9,8 de milioane de urmăritori, la nivel global, cel mai urmărit cont îi aparține lui Khaby Lame, care a trecut de 142 de urmăritori. Italianul cu origini senegaleze (22 ani) a reușit să facă o avere frumoasă cu postările sale, pasiune pe care a dezvoltat-o în pandemie.

Top 10 conturi Tik Tok cu cei mai mulți followers din lume:

Într-un top 10 al celor mai urmăriți TikTok-eri din lume, pe locul second se află dansatoarea americană Charli D’Amelio, (@charlidamelio) – cu 141.5 milioane followers, iar pe locul trei, Bella Poarch, cântăreață și personalitate social media din SUA (@bellapoarch) – 90 de milioane ”followerși”

4. Addison Rae, dansatoare din SUA (@addisonre) – 87.8 milioane followers;

5.Will Smith, actor și producător de film (@willsmith) – 72.3 milioane followers;

6.Zach King, regizor din SUA (@zachking) – 68.7 milioane followers;

7.Kimberly Loaiza (@kimberly.loaiza) – 63.7 milioane followers;

8.Contul oficial Tik Tok (@tiktok) – 62.9 milioane followers;

9.Burak Özdemir, Turcia (@cznburak) – 59.2 milioane followers;

10.Dixie D’Amelio, cântăreață din SUA (@dixiedamelio) – 57.3 milioane followers.

Pe următoarele locuri, cu peste 50 de milioane de urmăritori, se clasează Spencer X, Loren Gray, Dominik, The Rock și Jason Derulo. Michael Le și BTS sunt, de asemenea, urmăriți de peste 50 de milioane de utilizatori pe Tik Tok.

În România, podiumul este împărțit între Sndra Gogan, Dania (@ninjagirldraws), care are peste 3,9 milioane urmăritori și Cătălin Ionuț (@z.catalinionut) cu 2,3 milioane de urmăritori.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.