Marius Tucă: ”Salariul Andreei Esca era o glumă  față de cât câștigam!” Ce venituri avea jurnalistul

Mitul salariului imens al Andreei Esca de la Pro TV, ce a stârnit ani la rând curiozitatea românilor, a fost demolat chiar de Marius Tucă.

Ajuns la 56 de ani, veteranul talk show-urilor de televiziune a făcut mărturisiri neașteptate față de cât încasa din televiziune dar și presa scrisă și că, la un moment dat s-a gândit chiar să-și facă propria televiziune. ”Am vrut să îmi fac propria televiziune. Dar nu am făcut asta pentru că îmi era bine. Câştigam atât de mult, bănuiesc- nu vreau să exagerez, să nu se supere Andreea pe mine-, că salariul Andreei era o glumă faţă de cât câştigam eu atunci – şi ca şef de ziar şi ca om care făcea televiziune. Aveam un show de success, eram director de ziar, se născuse Daria (fiica sa, acum în vârstă de 23 de ani -n.r.) Era vorba de bani foarte mulţi”, i-a spus lui Mihai Morar jurnalistul, moderatorul, analistul și omul de afaceri care încasa în urmă cu două decenii circs 10.000 de dolari lunar.

Marius Tucă: ”Salariul Andreei Esca era o glumă  față de cât câștigam”

 ”Dacă aș da timpul înapoi, da, aș face această televiziune. Aș lua și un radio de atunci să îl fac. Sunt foarte multe lucruri pe care le-aș schimba. Aș face un ziar care să fie al meu. Și astăzi aș face cu toate riscurile și ideea că s-a terminat cu presa scrisă. Nu, nu s-a terminat și există întotdeauna un punct de la capăt. Sunt convins că va exista o resetare a lumii cu tot ceea ce înseamnă ea: pandemie, război, dispariția presei scrise, această lipsire permanentă a drepturilor și libertăților. Nu, nu va dura la nesfârșit”, a mai spus Marius Tucă, jurnalistul care a deschis mai multe restaurante în ultimii 10 ani. Marius Tucă și Neguța, soția sa administrează trei restaurant în București și unul la Olimp.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri