Cât costă parcarea ilegală, în funcţie de sectorul în care stai

Citeşte şi Ridicarea maşinilor parcate ilegal, un business de milioane de euro, din care primăriilor le revine mai nimic

Taxele pentru recuperarea maşinii diferă de la o primărie de sector la alta, potrivit cifrelor furnizate de aceste instituţii.

În sectorul 1, spre exemplu, taxa de ridicare este de 200 de lei, la fel ca şi cea de transport. Pentru depozitarea maşinii, un bucureştean trebuie să scoată din buzunar 300 de lei pentru o zi, iar în cazul unui vehicul care depăşeşte 3,5 tone, suma de 400 de lei pe zi.

Firma Ilcor Auto Eco a încasat minim 900 de mii de euro din ridicarea maşinilor parcate ilegal, urmată în top de compania Supercom, care a generat venituri de peste 750 de mii de euro din parcări ilegale, şi de compania Rosal Ecologic Recycling System, cu venituri de peste 500 de mii de euro, încasate în prima jumătate a lui 2009. Pe ultima poziţie se situează compania CFR Transauto, care a încasat aproximativ 220 de mii de euro, în primul semestru din 2009, potrivit unei analize realizate de MONEY.ro.

Citeste materialul integral pe Realitatea.net

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed