Marele secret al lui Ludovic Orban! Face asta de 20 de ani.

Premierul Ludovic Orban nu este un cheltuitor și nu trăiește extravagant, dar de 20 de ani este vegetarian convins, a decalrat deputatul PNL, Răzvan Prișcă. Acesta a mărturisit că nu a renunțat la carne pentru sănătate ci din principiu.

 

„Este un om departe de a fi extravagant, departe de a fi un cheltuitor pentru sine, de la telefonul pe care l-a avut multă vreme, care nu a fost deloc performant, este un om care trăiește destul de simplu și nu are ambiții de a fi în ton cu moda, pe haine, pe aparatură, este un om destul de simplu. (…) Este vegetarian cred că de vreo 20 de ani, nu știu, dar de ani buni”, a spus Răzvan Prișcă, la Digi24.

 

Ultimul preparat pe bază de carne, din care Ludovic Orban s-a ospătat acum 19 ani, a fost un biftec tartar. Premierul a hotărât să nu mai mănânce carne în timp ce își petrecea luna de miere, la Predeal.

 

„Nu am renunţat la carne pentru a-mi proteja neapărat sănătatea, ci doar din principiu. Nu vreau să omor animale pentru a mă hrăni”, mărturisea Ludovic Orban.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed